Θέλεις να φτιάξεις ένα νόστιμο και εύκολο finger food και να καλέσεις το βράδυ τις φίλες σου στο σπίτι για να τα πείτε; Τα λαχταριστά μπαστουνάκια μοτσαρέλας σού δίνουν τη λύση!
Υλικά
450 γραμμάρια τυρί μοτσαρέλα κομμένο σε μπαστουνάκια
1/4 φλιτζάνι αλεύρι
1 αυγό
1 1/2 κουταλιά της σούπας γάλα
1 φλιτζάνι τριμμένη φρυγανιά
1/2 κουταλάκι του γλυκού πιπέρι
1 κουταλάκι του γλυκού σκόρδο
Λάδι για τηγάνισμα
Εκτέλεση
Σε ένα μπολ βάζουμε το αλεύρι και σε ένα άλλο το αυγό και το γάλα. Σε ένα τρίτο μπολ ρίχνουμε την φρυγανιά με τα μπαχαρικά. Περνάμε τα μπαστουνάκια πρώτα από το αλεύρι μετά από το αυγό και στο τέλος από την φρυγανιά. Ρίχνουμε αρκετό λάδι σε ένα τηγάνι και τα τηγανίζουμε. Αν το λάδι είναι ζεστό τότε μέσα σε 1 λεπτό τα μπαστουνάκια είναι έτοιμα. Σερβίρουμε με κόκκινη σάλτσα και απολαμβάνουμε.