Αντέλ αλλαγή εμφάνιση
- Διαφήμιση -

Ποια συνήθεια έκοψε η Αντέλ και έχασε 45 ολόκληρα κιλά. Η φωτογραφία από τα πρόσφατα γενέθλιά της έσπασε το Internet και μας έκανε να ψάξουμε λίγο παραπάνω αυτή τη μακρά ιστορία της απώλειας του βάρους της τραγουδίστριας.

Η Αντέλ δεν χρειάζεται συστάσεις. Την ξέρουμε πολύ καλά για την φωνή της, που μας μαγεύει αλλά και για την ευγενική της φυσιογνωμία. Επιτυχημένη τραγουδίστρια και μανούλα ενός αγοριού, πάντα στη ζωή της ήταν ένα παχουλό παιδί. Ποτέ της δεν σκέφτηκε να γίνει πολύ αδύνατη και πάντα εστίαζε στην υγεία του σώματός της. Στα 32 της χρόνια, και μετά από πολλές αλλαγές στα προσωπικά της (ειδικά μετά το διαζύγιο) αποφάσισε να αλλάξει την εικόνα της και να χάσει κάποια περιττά κιλά.

- Διαφήμιση -
Αντέλ αδύνατη δίαιτα αλλαγή εμφάνιση μίνι μαύρο φόρεμα

Η δημοσιότητα, η μητρότητα, το άγχος και το στρες να μπορέσει να αντεπεξέλθει στην πίεση στα προσωπικά και τα επαγγελματικά της τη δυσκόλευαν με αποτέλεσμα να αφήσει τη διατροφή της κατά μέρος και να μην ασχολείται με τα παραπάνω κιλά. Μάλιστα η πείνα της είχε ψυχολογικό υπόβαθρο, γεγονός που καταδεικνύει πόσο η ψυχική μας κατάσταση επηρεάζει το βάρος μας. Μέχρι που αποφάσισε να κάνει κάτι δραστικό, περισσότερο για την υγεία της και λιγότερο για την εικόνα της, όπως επισημαίνει άνθρωπος από το φιλικό της περιβάλλον. Και το σημαντικότερο, αποφάσισε να κόψει μια κακή συνήθεια για να περιορίσει τις άσκοπες θερμίδες και να χάσει αρκετό βάρος.

Προσέλαβε προσωπικό γυμναστή, ο οποίος μάλιστα, με ανάρτησή του στο Instagram εξηγεί τους λόγους αυτής της αλλαγής. “Δεν θα μπορούσα να είμαι πιο περήφανος ή πιο ευτυχισμένος γι ‘αυτήν! Αυτή η μεταμόρφωση δεν προορίζεται για πωλήσεις άλμπουμ, δημοσιότητα ή για να είναι πρότυπο. Το κάνει για τον εαυτό της, για την Adele. Ελπίζω ότι οι άνθρωποι αναγνωρίζουν και εκτιμούν τη σκληρή δουλειά που έκανε η Adele για να βελτιωθεί μόνο, γι’ αυτήν και για την οικογένειάς της”.

Ποια συνήθεια έκοψε η Αντέλ και έχασε 45 κιλά

Πέρα από την αλλαγή στις διατροφικές της συνήθειες, επιλέγοντας πιο πολλά φρούτα και λαχανικά και αποφεύγοντας γλυκά και junk food, η Αντέλ έκοψε τα ποτά, τα παχυντικά κοκτέιλ, με στόχο να χάσει βάρος. Σύμφωνα με το αμερικανικό People, η τραγουδίστρια σταμάτησε να καταναλώνει αλκοόλ, ενώ επιβεβαίωσε ότι ακολούθησε μια πολύ εξειδικευμένη διατροφή την οποία συνδύασε με μια ρουτίνα σωματικής άσκησης. Τα αποτελέσματα φάνξκαν γρήγορα και το σώμα της άρχισε να αλλάζει δραστικά. Ο προσωπικός της γυμναστής λέει: “Δεν έχασε το βάρος για να φανεί στους άλλους, για να αισθάνονται άσχημα για τον εαυτό τους. Αυτός ο προσωπικός μετασχηματισμός δεν έχει καμία σχέση με εμένα ή εσάς. Είναι για ίδια και πώς θέλει να ζήσει τη ζωή της. Δεν είναι άλλη, διαφορετική Αντέλ, είναι η ίδια, αυτή με την οποία μεγαλώσαμε, αυτή που αγαπήσαμε. Απλώς είναι πιο αδύνατη και είναι αρκετή για όλους”.