- Διαφήμιση -

Το καλοκαίρι είναι η καλύτερη εποχή για να απολαύσετε δυνατά μαλλιά και λαμπερή επιδερμίδα, επιλέγοντας τα κατάλληλα προϊόντα που θα σας χαρίσουν όλα όσα ονειρεύεστε. Με ποιο τρόπο; Με τα δραστικά συστατικά που περιέχουν στη σύνθεσή τους! Με το πυρίτιο του Florasil και τα φυτικά Ω-λιπαρά του Udo’s Oil.

Πάρτε το Florasil® για δυνατά μαλλιά & λαμπερή επιδερμίδα

Θέλετε δυνατά μαλλιά & λαμπερή επιδερμίδα αυτό το καλοκαίρι; Τότε το Florasil είναι η τέλεια επιλογή! Το κολλαγόνο είναι μια πρωτεΐνη που διατηρεί την επιδερμίδα μας λεία και νεανική, τα μαλλιά λαμπερά και τα νύχια μας γερά. Το σώμα μας χρησιμοποιεί το ανόργανο πυρίτιο για την παραγωγή κολλαγόνου. Το Florasil προέρχεται από την εκχύλιση του φυτού Equisetum Arvense, που έχει αποδειχθεί ότι περιέχει πυρίτιο σε μορφή εξαιρετικά απορροφήσιμη, γεγονός σημαντικό καθώς το σώμα μας δε μπορεί να χρησιμοποιήσει κάτι που δεν απορροφά. Χαρίζει λαμπερά μαλλιά, ελαστική επιδερμίδα και γερά νύχια. Bonus: το πυρίτιο βοηθά στην απορρόφηση του ασβεστίου και προστατεύει τα οστά, το σμάλτο των δοντιών και τους τένοντες.

- Διαφήμιση -
florasil med melon

Πάρτε το Udo’s Oil® Omega για δυνατά μαλλιά & λαμπερή επιδερμίδα

Τα Ω-λιπαρά αποτελούν τα βασικό δομικό συστατικό των κυτταρικών μεμβρανών, βοηθούν τα κύτταρα να μην αφυδατώνονται και να απορροφούν τα θρεπτικά συστατικά. Θέλετε δυνατά μαλλιά & λαμπερή επιδερμίδα αυτό το καλοκαίρι; Ένας βολικός τρόπος για να αποκτήσετε τα υγιή λιπαρά που λαχταρά το δέρμα σας και τα μαλλιά σας, είναι το Udo’s Oil, παρασκευασμένο με βιολογικό λιναρόσπορο, νυχτολούλουδο, σουσάμι και ηλιόσπορους. Παρέχει ένα προσεκτικά ισορροπημένο μείγμα υγιεινών Ω – λιπαρών σε ένα προϊόν που μας αρέσει και είναι εύκολο να καταναλώσουμε. Bonus : με το Udo’s Oil παίρνετε όλα τα πολύτιμα Ω-λιπαρά που χρειάζεται να λαμβάνει ο οργανισμός μας κάθε μέρα από τις τροφές γιατί δε μπορεί να τα παράξει μόνος του.

Παρασκευάζονται στον Καναδά από την FMD (Flora Manufacturing & Distributing). Προϊόντα ΕΟΦ. Αποκλειστική Διανομή: MedMelon, τηλ. 2310 449441, medmelon.gr