- Διαφήμιση -

Ξέρετε κάτι; Σε κάθε περίπτωση ως στυλίστας θέλω ό,τι φοράω να με εκφράζει. Στην περίπτωση των αξεσουάρ πάντα θέλω να φοράω items που σημαίνουν κάτι για εμένα που με αντιπροσωπεύουν! Συνήθως επιλέγω δώρα ή vintage κοσμήματα που έπεφταν κατά καιρούς στα χέρια μου αλλά αυτή τη φορά αποφάσισα να επενδύσω σε κάτι μοναδικό και ξεχωριστό.

Μιλάω για τα κοσμήματα Nomination που μέσα από τα ευφάνταστα σχέδιά τους μου δίνουν την ευκαιρία να δημιουργήσω το δικό μου προσωπικό βραχιόλι Composable το οποίο θα έχει ιδιαίτερη σημασία για εμένα και τους αγαπημένους μου.

- Διαφήμιση -

Η επιλογή ήταν δύσκολη! Το ένα αποφάσισα να συμβολίζει την φιλία και δεν αντιστάθηκα! Επένδυσα σε ένα δεύτερο για την καλύτερη μου φίλη. Το δεύτερο αποφάσισα να συμβολίζει την αγάπη, την αγάπη που έχω και δίνω σε καθετί που δημιουργώ.

Υψηλής ποιότητας υλικά, σύγχρονος σχεδιασμός και μεγάλη γκάμα: αυτά είναι μερικά από τα βασικά χαρακτηριστικά των κοσμημάτων της Nomination που με γοήτευσαν! Η ποιότητα τους είναι εγγυημένη καθώς η ιταλική τους προέλευση ταυτίζεται με την παράδοση της Ιταλίας στην αργυροχρυσοχοΐα και ενσωματώνεται στο DNA της μάρκας.

Τα iconic Composable βραχιόλια διαθέτουν τέλειους συνδέσμους (links) από ανοξείδωτο ατσάλι και μπορούν να εξατομικευθούν με γράμματα, σύμβολα και charms, ώστε να μεταφέρουν το μήνυμά σας ή να εκφράσουν την προσωπικότητά σας. Διαθέτουν έναν καινοτόμο μηχανισμό ελατηρίου για να προσαρμόζετε τα δικά σας links. Ανοξείδωτο ατσάλι, κίτρινος και ροζ χρυσός, ασήμι και πολύχρωμοι πολύτιμοι λίθοι είναι τα βασικά υλικά που χρησιμοποιούνται για να δημιουργηθεί η χειροποίητη συλλογή κοσμημάτων.

Αξίζει να τα δείτε κι εσείς και να φτιάξετε το δικό σας βραχιόλι στο site της RIST Hellas και στα εξουσιοδοτημένα καταστήματα σε όλη την Ελλάδα.