- Διαφήμιση -

Αυτό το δύσκολο διάστημα της καραντίνας θέλουμε όσο ποτέ άλλοτε να νιώσουμε αισιόδοξοι, να δούμε τη θετική πλευρά της ζωής, να χαρούμε, αφού μόνο έτσι ξέρουμε πως θα διαφυλάξουμε την ψυχική αλλά και σωματική μας υγεία. Και ποιός είναι ο καλύτερος τρόπος να το πετύχουμε αυτό; Να βάλουμε έξτρα χρώμα στην καθημερινότητά μας!

Αυτό φροντίζω να κάνω κι εγώ, αντλώντας έμπνευση από αγαπημένα φωτεινά χρώματα που για μένα συμβολίζουν όμορφες στιγμές και συναισθήματα. Το πορτοκαλί, για παράδειγμα, μού θυμίζει το ηλιοβασίλεμα που πάντα με μαγεύει, το γαλάζιο μού φέρνει στον νου την θάλασσα και την ηρεμία της και το πράσινο (τι άλλο;) τους περιπάτους που κάνω παρέα με την κόρη μου στη φύση, κάθε φορά που θέλουμε να ξεφύγουμε από το άγχος και την πίεση της καθημερινότητας.

- Διαφήμιση -

Με αυτές τις εικόνες και αναμνήσεις διαλέγω τα αγαπημένα μου χρώματα μέσα από τις πολλές επιλογές που μου δίνει η Nomination. Ερωτεύομαι τα δεκάδες links με τις χρωματιστές πέτρες από πολύτιμους και ημιπολύτιμους λίθους (ζιργκόν, οπάλιο, φίλντισι κ.α.) και δημιουργώ το δικό μου βραχιόλι. Αυτοσχεδιάζω ανάλογα με τη διάθεσή μου, είτε με πέτρες που μπορούν να καλύπτουν ένα ολόκληρο link (σε σχήμα ορθογώνιο, στρογγυλό ή καρδιάς) είτε με διάφορους συνδυασμούς και links που παρουσιάζουν γράμματα, αστέρια, λουλούδια κλπ.

Με αυτόν τον τρόπο διατηρώ τη φαντασία και τη δημιουργικότητά μου σε εγρήγορση, ενώ έχω και τα δικά μου μοναδικά κοσμήματα, ώστε να δώσω προσωπικότητα (και αισιοδοξία) ακόμη και στις μονόχρωμες εμφανίσεις μου!

Μπορείτε να βρείτε την ολοκληρωμένη συλλογή Nomination στα εξουσιοδοτημένα καταστήματα σε όλη την Ελλάδα ή στο rist.gr