Σία Κοσιώνη κοντά μαλλιά
- Διαφήμιση -

Ανακαλύψαμε το μυστικό ομορφιάς πίσω από τα κοντά μαλλιά που διατηρεί η Σία Κοσιώνη. Πρόκειται για κλασικό τρικ κομψότητας και αν είστε κοντά στα 40 ή και λίγο πιο μεγάλη τότε πρέπει να αντιγράψετε το λουκ της.

Η παρουσιάστρια δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΙ, έκανε την μεγάλη αλλαγή πριν λίγο καιρό και το αποτέλεσμα την δικαίωσε! Μοιάζει πιο φρέσκια από ποτέ και το pixie cut της, είναι μεγάλη τάση στο εξωτερικό και όχι μόνο! Άλλωστε πολλές γυναίκες αποχωρίζονται τα μακριά μαλλιά τους, ακολουθώντας ένα πολύ αποτελεσματικό τρικ ομορφιάς.

- Διαφήμιση -

Γιατί να κάνεις κοντά τα μαλλιά σου σαν τη Σία Κοσιώνη

  • Με το πέρασμα του χρόνου το πρόσωπο τείνει να μακραίνει και σε πολλές περιπτώσεις εμφανίζεται χαλάρωση στα μάγουλα ή το πρόσωπο είναι λίγο πιο γεμάτο.
  • Τα μακριά, ίσια μαλλιά τείνουν να τονίζουν τα χαρακτηριστικά αυτά. Για το λόγο αυτό δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από το να ρισκάρετε και να κόψετε τα μαλλιά σας πιο κοντά.
  • Αναμφίβολα οι καλύτερες επιλογές είναι ένα κούρεμα καρέ ή pixie. Πρόκειται για νεανικά κουρέματα που αποπνέουν αυτοπεποίθηση και συχνά πηγαίνουν σε όλες.
  • Αν και είναι αλήθεια ότι τα φιλαριστά κουρέματα συνήθως γίνονται σε μακριά, ίσια ή σγουρά μαλλιά, είναι επίσης θαυμάσια και για πιο κοντά μαλλιά. Εξασφαλίζουν περισσότερο όγκο και κίνηση.
  • Επομένως και τα πιο κοντά μαλλιά υποστηρίζουν το φιλάρισμα. Το κλειδί είναι να παίξετε με τις φράντζες. Αν κόψετε τα μαλλιά στο πλάι και τους δώσετε ένα “ανέμελο” στυλ, η όλη σας εμφάνιση θα γίνει πιο νεανική.
  • Οι ειδικοί της προσωπικής εικόνας συνιστούν επίσης να δοκιμάσετε το φιλαριστό κούρεμα της δεκαετίας του 1970. Περιλαμβάνει ένα απλό κούρεμα με τα μαλλιά χωρισμένα στα δύο, με ένα φιλαριστό μέρος στη μέση.
  • Έπειτα τα μαλλιά σε αυτό το μέρος κουρεύονται από μπρος προς τα πίσω. Έτσι οι άκρες των μαλλιών σας “πλαισιώνουν” το πρόσωπό σας.
  • Είναι καλύτερα να επιλέξετε ένα ανέμελο κούρεμα με μερικές μύτες να πλαισιώνουν το πρόσωπο. Δοκιμάστε να χτενίσετε τα μαλλιά σας έτσι ώστε να τους δώσετε την ανεμελιά που χαρίζει τόση γοητεία και πρωτοτυπία.

Extra tip: Πριν μπορέσετε να αποκτήσετε πιο νεανική όψη, το πρώτο πράγμα στο οποίο πρέπει να εστιάσετε είναι το να έχετε μια ωραία εμφάνιση και να βρίσκετε τον εαυτό σας ελκυστικό, ανεξάρτητα από την ηλικία σας. Μη διστάσετε να δοκιμάσετε αυτές τις απλές συμβουλές προκειμένου να βρείτε καινούργια κουρέματα που σας πάνε πολύ.

Δείτε και αυτό: Θα κάνεις μικρό γάμο λόγω ιού; Η Σία Κοσιώνη και το νυφικό της είναι έμπνευση