- Διαφήμιση -

Ο Οκτώβρης αποτελεί τα τελευταία χρόνια τον σημαντικότερο μήνα για την γυναικεία υγεία! Τον μήνα κατά του καρκίνου του μαστού. Ο Οκτώβρης είναι ο μήνας που υπενθυμίζει στις γυναίκες τον ετήσιο τακτικό έλεγχο που οφείλουν απέναντι στον εαυτό τους και στις οικογένειες τους να μην παραμελούν.

Η αγαπημένη μας εταιρεία κοσμημάτων η Nomination Italy, συμμετέχει σε αυτή την παγκόσμια εκστρατεία , φτιάχνοντας links με γυναικεία σύμβολα σε ροζ χρώμα, το χρώμα που συμβολίζει τον αγώνα κατά του καρκίνου του μαστού.

- Διαφήμιση -

Εμπλουτίζει επίσης τη συλλογή της και τις επιλογές μας, με σύμβολα που προωθούν τη γυναικεία ενδυνάμωση, το γνωστό #GirlPower, σε όλους τους τομείς.

Στη νέα συλλογή βρήκα κι εγώ τα σύμβολα που θα προσθέσω στα Nomination βραχιόλια μου και μέσα σε αυτά θα είναι σίγουρα και αυτό με το ροζ λουλούδι, για να μου υπενθυμίζει το ετήσιο ραντεβού που όλες οι γυναίκες πρέπει να οργανώνουμε για τον έλεγχο του μαστού.

Με τον έξυπνο μηχανισμό με το ελατήριο, εύκολα θα προσθέσω στα βραχιόλια μου τα links με τα νέα σύμβολα. Προτείνω σε όλες μας, να εμπλουτίσουμε τα Nomination βραχιόλια με όποιο σύμβολο μας φτιάχνει τη διάθεση και μας βοηθάει να στεκόμαστε δυνατές και γεμάτες αυτοπεποίθηση απέναντι στην καθημερινότητα και στον δρόμο της ζωής μας.

Είναι ένα υπέροχο δώρο για τον ίδιο μας τον εαυτό, για την υγεία μας, για την δύναμη μας ως γυναίκες!

Μπορείτε να βρείτε την ολοκληρωμένη συλλογή Nomination στα εξουσιοδοτημένα καταστήματα σε όλη την Ελλάδα ή στο rist.gr.