Σταματίνα Τσιμτσιλή φόρεμα
- Διαφήμιση -

Το φόρεμα που φόρεσε η Σταματίνα Τσιμτσιλή είναι μια τάση που διχάζει για το καλοκαίρι 2020, γιατί πολλοί υποστηρίζουν ότι είναι hot, την ώρα που άλλοι λένε πως πρόκειται για… εκτός σεζόν!

Εμείς εγκρίνουμε και το αγαπήσαμε ήδη πολύ, το εντοπίσαμε και ξέρουμε που θα το βρεις αλλά και σε ποια τιμή! Για την ιστορία, να αναφέρουμε πως πρόκειται για ένα διαχρονικό κομμάτι που κατά την άποψή μας αν το αγοράσεις τελικά, θα το έχεις για αρκετά χρόνια.

- Διαφήμιση -

Το φόρεμα που φόρεσε η Σταματίνα Τσιμτσιλή σε λεπτομέρειες

Είναι κίτρινο, σε ίσια γραμμή και γεμάτο κουμπιά! Το χρώμα του είναι του… λεμονιού και θα το βρεις στα twenty29fashion. Η Σταματίνα Τσιμτσιλή το αγάπησε αμέσως, το ίδιο και εμείς! Μάλιστα κοστίζει 99 ευρώ, τιμή διόλου απαγορευτική για την ποιότητά του.

Ωστόσο, πολλοί υποστηρίζουν ότι το δέρμα από το οποίο είναι φτιαγμένο, δεν ενδείκνυται για καλοκαίρι. Δείτε την σχετική φωτογραφία:

Μυστικά για να βάλεις φόρεμα από δέρμα

Η Kim Kardashian τόλμησε και έβαλε καλοκαιριάτικα ένα δερμάτινο φόρεμα σε nude απόχρωση. Παρ΄όλα αυτά το αποτέλεσμα δεν φάνηκε άκρως χειμωνιάτικο! Η τάση αυτή μας έρχεται από το εξωτερικό αλλά θέλει πολλά gats για να την υποστηρίξουν χωρίς να σε κατακρίνουν. Αν είσαι τολμηρή και fashionista, go for it! Αν πάλι όχι, άστο να περάσει γιατί θα φαίνεται σαν ξένο πάνω σου…

Δείτε και αυτό: Η Σταματίνα Τσιμτσιλή αποκαλύπτεται – Το μυστικό στον γάμο με τον άντρα της