Η La Roche-Posay για το περιβάλλον

Η δράση της La Roche-Posay για το περιβάλλον γίνεται σε συνεργασία με τον οργανισμό “Εναλεία” κάνοντας ένα ακόμα σημαντικό βήμα για την προστασία του.

Η δράση της La Roche-Posay για το περιβάλλον είναι σημαντική για την προστασία του. Έτσι, πιστή στην αποστολή της αλλά και με όραμα για το 2020 να είναι ένα βήμα πιο κοντά για την προστασία του περιβάλλοντος και της θαλάσσιας ζωής, η εταιρία La Roche Posay αναλαμβάνει δράση για τον περιβάλλον με τον οργανισμό κοινωνικής ευθύνης, “Εναλεία”, που έχει σαν στόχο την προστασία για το περιβάλλον αλλά και να καταστήσει το θαλάσσιο οικοσύστημα βιώσιμο.

Η συνεργασία αυτή εντάσσεται στο γενικότερο πλαίσιο του προγράμματος βιωσιμότητας της L’Oreal, Sharing Beauty with All.

Λίγα λόγια για τη δράση της La Roche-Posay για το περιβάλλον και την προστασία του

Πιο συγκεκριμένα, η La Roche-Posay είναι μια μάρκα που έχει ιδιαίτερη σύνδεση με τη θάλασσα και το 2020 αποτελεί χρονιά πρόκληση για το brand μιας και με τη σειρά Anthelios η επικοινωνία, οι δράσεις αλλά και τα λανσαρίσματα της έρχονται πιο κοντά από ποτέ στο θαλάσσιο οικοσύστημα και στο περιβάλλον καθώς όλες οι ανανεωμένες συνθέσεις των αντηλιακών είναι φιλικές προς το περιβάλλον.

δράση της La Roche-Posay για το περιβάλλον γίνεται σε συνεργασία με τον οργανισμό “Εναλεία” θα επισφραγιστεί με την υιοθεσία ενός αλιευτικού σκάφους της “Εναλείας” από την La Roche Posay που καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους θα βοηθά στην απορρόφηση του πλαστικού από το βυθό. Παράλληλα, κατά τη διάρκεια του έτους θα λάβουν χώρα και άλλες ενέργειες σε συνεργασία του brand και του οργανισμού μοιραζόμενοι κοινές αξίες και την αγάπη για το περιβάλλον.

Tο “Sharing Beauty with All”, είναι η δράση της La Roche Posay που βοηθά στην προστασία για το περιβάλλον

Το πρόγραμμα Sharing Beauty with All ξεκίνησε το 2013. Πλήρως ενσωματωμένο σε ολόκληρη την αλυσίδα αξίας του Ομίλου, συνοψίζει τις δεσμεύσεις της L’Oréal σχετικά με τη βιώσιμη ανάπτυξη έως το 2020 και αντιμετωπίζει όλες τις επιπτώσεις της: από τον σχεδιασμό των προϊόντων μέχρι και τη διανομή τους, συμπεριλαμβανομένης της διαδικασίας παραγωγής ή την προέλευση των συστατικών.

Κάθε χρόνο, η L’Oréal επικοινωνεί με διαφάνεια, παρέχοντας στοιχεία, σχετικά με την πρόοδό της. Σήμερα, ο Όμιλος είναι μια από τις εταιρείες των οποίων η φιλοδοξία και η σοβαρότητα σχετικά με την βιώσιμη ανάπτυξη είναι από τις πλέον αναγνωρισμένες σε διεθνές επίπεδο.