Θυμίζουν παγωτό, είναι γλυκά, γευστικά και αποτελούν το τέλειο δροσιστικό για όλες τις ώρες. Τα smoothies μάς φτιάχνουν τη διάθεση αλλά και την υγεία μας.
ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ: 15΄
ΧΡΟΝΟΣ ΑΝΑΜΟΝΗΣ: 15΄
ΚΟΣΤΟΣ: €6
ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ 2 ΜΕΡΙΔΕΣ
200 γρ. παπάγια
100 γρ. φράουλες φρέσκες
100 γρ. ακτινίδια
250 ml γάλα πλήρες
250 γρ. γιαούρτι στραγγιστό
ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ
Ξεφλούδισε την παπάγια, κόψ’ την σε κομμάτια και βάλ’ τα στο μπλέντερ μαζί με 100 ml γάλα και 100 γρ. γιαούρτι. Πολτοποίησέ τα σε δυνατή ταχύτητα. Μοίρασε το μείγμα στα δύο ποτήρια και βάλ’ τα στην κατάψυξη για 5΄. Στο μεταξύ καθάρισε το μπλέντερ και ρίξε μέσα τα ακτινίδια (ξεφλουδισμένα και κομμένα) μαζί με 75 ml γάλα και 75 γρ. γιαούρτι και πολτοποίησέ τα σε δυνατή ταχύτητα. Βγάλε από την κατάψυξη τα ποτήρια και μοίρασε πάνω από την παπάγια το smoothie ακτινίδιο. Βάλ’ το πίσω στην κατάψυξη και άφησε να παγώσει για άλλα 5΄. Καθάρισε τις φράουλες και βάλ’ τις στο μπλέντερ με το υπόλοιπο γάλα (75 ml) και το γιαούρτι (75 γρ.) και πολτοποίησέ τις. Βγάλε τα ποτήρια από την κατάψυξη και γέμισέ τα με το smoothie φράουλας.