στάσεις για το σπίτι
- Διαφήμιση -

Καραντίνα σημαίνει κλεισούρα και άρα περισσότερος χρόνος για τον σύντροφό σου. Δες τις καλύτερες στάσεις για το σπίτι, μιας και σου προτείνουμε να ξεφύγεις από τη ρουτίνα της κρεβατοκάμαρας. Και… καλά να περάσεις!

Αντί να τρέξετε στην κρεβατοκάμαρα ρίξτε μια ματιά στο σπίτι σας και βρείτε το νέο χώρο που θα φιλοξενήσει τις ερωτικές σας στιγμές. Επειδή οι άντρες βολεύονται συνήθως σε μία στάση ή σε ένα μέρος, δες εσύ μερικές ιδέες που θα κάνουν τις μέρες και τις νύχτες να μοιάζουν αλλιώτικες ακόμα και μετά από την έξοδο.

- Διαφήμιση -

Οι καλύτερες στάσεις για το σπίτι

Στο σαλόνι

Πέσε με το πρόσωπο κάτω πλάι σε μια πολυθρόνα, μαζεύοντας τα χέρια και τα πόδια κάτω από το σώμα σου ενώ ακουμπούν στο μπράτσο της, σαν να είσαι μια μπαλίτσα. Πίεσε τα πόδια σου μεταξύ τους για να τεντωθούν τα οπίσθιά σου προς τα πίσω και πάνω σχηματίζοντας γωνία μεγαλύτερη των 45 μοιρών. Σκοπός είναι να έρθει ο σύντροφός σου όρθιος από πίσω και να νιώσει βαθιά διείσδυση.

Στο διάδρομο – Από τις top στάσεις για το σπίτι

Αυτή είναι ιδανική στάση για 1 γρήγορο αφού δεν είναι και τόσο βολική. Αν σε κάποιο σημείο του σπιτιού υπάρχει στενός διάδρομος ή κάτω από οποιαδήποτε πόρτα, κάτσε με την πλάτη στερέωσε τη σπονδυλική σου στήλη στην μία πλευρά του διαδρόμου ή της πόρτας. Σήκωσε το ένα πόδι ψηλά, βρίσκοντας το σημείο στον απέναντι που ισορροπείς καλύτερα. Ο σύντροφός σου έχει το σώμα του προς εσένα με τα χέρια κόντρα στον τοίχο που ακουμπάει η πλάτη σου. Σηκώνεται στις μύτες των ποδιών εκείνος το ένα πόδι προκειμένου να βρείτε την ιδανική στάση που θα κουμπώσετε.

Στην κουζίνα

Κάθισε στην άκρη του νεροχύτη και άνοιξε τα πόδια σου ώστε να έρθει ο σύντροφός σου και να διεισδύσει. Αν είσαι από τις τυχερές που ο νεροχύτης έχει αποσπώμενο ντους και μπορείς να το τραβήξεις μέχρι το σώμα σου κάνε την απλή κίνηση να ανοίξεις το νερό σε χλιαρή θερμοκρασία. Άνοιξε λίγο τα πόδια και άστο να κυλήσει προς την κλειτορίδα σου για να νιώσεις τις αισθήσεις σου να απογειώνονται και την ηδονή να μεγαλώνει. Αν δεν έχει ο νεροχύτης σου τη δυνατότητα, ζήτα από το σύντροφό σου να ρίξει λίγο νερό με τα χέρια σου.

Στο πλυντήριο ρούχων – Από τις καλύτερες στάσεις για το σπίτι

Ανέβα στο πλυντήριο και κάτσε στα γόνατα έτσι ώστε τα οπίσθιά σου να εξέχουν και ταυτόχρονα βάλτο να δουλεύει. Στην αρχή οι δονήσεις είναι αργές όμως όσο περνάει η ώρα γίνονται πιο έντονες.

Στην τραπεζαρία

Ξάπλωσε ανάσκελα στο τραπέζι με τους γοφούς σου στην άκρη του, σήκωσε τα πόδια ψηλά και τοποθέτησέ τα είτε πάνω από τους ώμους του είτε κόντρα στο στήθος του.

Δες και αυτό: Η επιστήμη μίλησε: Αυτή είναι η ώρα για το καλύτερο κρεβάτι ever