τι πρέπει να ξέρει κάθε γυναίκα για το κρεβάτι
- Διαφήμιση -

Το ιδανικό θα ήταν να μαθαίναμε τα άπαντα για το κρεβάτι (όλα αυτά τα μικρά μυστικά που μας κάνουν ευτυχισμένες) έγκαιρα – πριν από το πρώτο ραντεβού. Όμως, ποτέ δεν είναι αργά!

«Το κρεβάτι είναι το μόνο πράγμα που σε διασκεδάζει τόσο πολύ χωρίς να γελάς», έχει πει ο Woody Allen και νομίζω ότι θα συμφωνήσουμε όλες μαζί του. Στις 10 προτάσεις που ακολουθούν, μπορεί να μάθεις πράγματα για το κρεβάτι που ούτε φανταζόσουν… Εξάλλου, κάθε γυναίκα πρέπει να τα γνωρίζει…

- Διαφήμιση -

Τι πρέπει να ξέρει κάθε γυναίκα για το κρεβάτι

  1. Η πρώτη φορά που κάνεις είναι καθοριστική. Αν η πρώτη σεξουαλική εμπειρία που είχες ήταν καλή, το πιθανότερο είναι να το δεις ως μια υγιή πράξη που μπορείς να απολαύσεις. Το βασικό είναι να εμπιστεύεσαι τον παρτενέρ σου. Αν η πρώτη σου εμπειρία δεν ήταν καλή και την κουβαλάς μέσα σου για πολλά χρόνια αργότερα, καλό θα είναι να απευθυνθείς σε έναν ειδικό.
  2. Θα βιώσεις τον πρώτο σου οργασμό μόνη σου. Μερικές από εμάς μπορεί να είμαστε αρκετά τυχερές και να ξεκινήσουμε την ερωτική μας ζωή με έναν άνθρωπο υπομονετικό και δεξιοτέχνη, που μπορεί να μας μάθει πολλά για το σώμα μας – το πιθανότερο όμως είναι πως όχι.
  3. Ο ενθουσιασμός και το να είσαι πρόθυμη να δοκιμάσεις (σχεδόν) τα πάντα σε κάνει καυτή. Η εμφάνιση, το πλούσιο μπούστο ή το δίμετρο πόδι δεν είναι πάντα αρκετά.
  4. Το…. εργαλείο είναι ο γρηγορότερος, πιο εύκολος και αποτελεσματικότερος τρόπος για να φτάσεις στην κορύφωση.
  5. Δεν υπάρχει περίπτωση να εθιστείς στο γνωστό εργαλείο σου. Ακόμα κι αν τον χρησιμοποιείς συχνά, δεν σημαίνει ότι αντικαθιστάς το κρεβάτι. Σύμφωνα με έρευνα, οι γυναίκες που χρησιμοποιούν toys έχουν αυξημένη λίμπιντο και έρχονται εύκολα σε κορύφωση.
  6. Μόνο το 20% των γυναικών μπορεί να έρθει σε κορύφωση αποκλειστικά από την ερωτική πράξη.
  7. Αν δεν φιλάει ωραία, δεν θα είναι καλός στο κρεβάτι. Δυστυχώς, αυτός είναι ένας κανόνας στον οποίο δύσκολα θα βρεις εξαίρεση.
  8. Το αντρικό σύστημα είναι απλό, αντίθετα με το γυναικείο, που είναι περίπλοκο και χρειάζεται ιδιαίτερο χειρισμό.
  9. Όλοι μπορούν να είναι καλοί στο κρεβάτι. Όμως, η… προπόνηση είναι εκείνη που θα σε κάνει καλύτερη.
  10. Αν δεν σου αρέσει το κρεβάτι μαζί του, αυτό είναι εμφανές. Δεν υπάρχει κανένα τρικ για να μπορέσεις να υποκριθείς ότι τον θέλεις τρελά!

Δες και αυτό: Οι πιο ακραίες ερωτικές φαντασιώσεις – Αντέχεις να μάθεις;