τάσεις στο κρεβάτι καλοκαίρι 2020
- Διαφήμιση -

Τάσεις στη μόδα, τάσεις στο μακιγιάζ, τάσεις και στο κρεβάτι κάθε νέα σεζόν. Είναι όλα αυτά τα trends που προκύπτουν από ό,τι συζητιέται ή ακούγεται περισσότερο ανά τον κόσμο, για να μην είσαι… αδαής όταν κληθείς να δοκιμάσεις κάτι.

Η φαντασία ξεπερνά κάθε προηγούμενο, η απελευθέρωση δεν έχει ταμπού και το κρεβάτι απογειώνεται χαρίζοντας στιγμές μεγάλου πάθους στα ζευγάρια. Το καλοκαίρι 2020 είναι καυτό, αφού άντρες και γυναίκες ανά τον κόσμο δείχνουν να αποφεύγουν την… πεπατημένη στο κρεβάτι και δοκιμάζουν χωρίς φόβο νέα, προχωρημένα πράγματα!

- Διαφήμιση -

Με το σκεπτικό “καλύτερα να γνωρίζω παρά να ζω στην άγνοια”, δες ποιες είναι οι τάσεις, όπως αναφέρονται στη γερμανική έκδοση του Cosmopolitan, κάνοντας την επιλογή σου κατά βούληση.

Ιδού οι τάσεις στο κρεβάτι για το καλοκαίρι 2020

Πάρτι απόλαυσης «CFNM»

Με έμπνευση από τις “50 αποχρώσεις του γκρι” (που, ναι, ακόμα μας επηρεάζουν σεξουαλικά), οι γυναίκες ντύνονται όσο πιο καυτά μπορούν, με γοβάκια, διχτυωτά καλσόν και bodycon φορέματα, προκειμένου να σαγηνεύσουν τον αντρικό πληθυσμό. Τα πάρτι διοργανώνονταιο privé, σε σπίτια, ή σε ανάλογης φιλοσοφίας bars, και ο κανόνας είναι ένας: “Ντυμένες Γυναίκες, Γυμνοί Άντρες” (aka Clothed Women, Naked Men).

«Karezza» type

Στα Ιταλικά σημαίνει «χάδι» και σκοπός είναι να κάνει το κρεβάτι πιο τρυφερό, μετατοπίζοντας τον στόχο από τον οργασμό. Η απόλαυση της πράξης γίνεται χωρίς άγχος, με τους συντρόφους να επιλέγουν περισσότερα χάδια και φιλιά, δίνοντας έμφαση στη… διαδρομή και όχι στον προορισμό. Τα ζευγάρια χαϊδεύονται, κάνουν μασάζ ο ένας στον άλλο μέχρι να φτάσουν στην ερωτική κορύφωση, επιμηκύνοντας έτσι την απόλαυση.

Σεμινάρια

Μην αφήνεις τίποτα στην τύχη του… Αυτή είναι η άποψη των ειδικών ανά τον κόσμο, που προτρέπουν τα ζευγάρια να απευθυνθούν σε κάποιον… γκουρού, προκειμένου να μάθουν περισσότερα σχετικά με το πώς θα απολαύσουν το ερωτικό παιχνίδι, διευρύνοντας τις γνώσεις τους και γνωρίζοντας οτιδήποτε καινούργιο. Μάλιστα, αυτή η από κοινού “εκπαίδευση” βοηθά να ενισχύσουν το πάθος στην καθημερινότητά τους.

Κούκλες αγάπη μου

Πλαστικές κούκλες μπαίνουν στο παιχνίδι. Όχι, όμως, αυτές που ξέρεις με τις… τρύπες για στόμα, αλλά κομψές “γυναίκες” όμορφα ντυμένες, με διαφάνειες και σκισίματα, βαμένες προκλητικά και με βλέμμα που… σκοτώνει. Μπορείς να κάνεις μία δώρο στον καλό σου, που θα του ανεβάσει τη διάθεση και στη συνέχεια θα σε φροντίσει όπως πρέπει. Σκέψου, επίσης, πως μπορείτε να κάνετε ένα… καυτό τρίο

Δες και αυτό: Το καλό κρεβάτι περνάει από το πιάτο σου – 5 τροφές για… πάρτι

Από την Έλλη Μαραγκάκη