πώς να ανάψεις την φλόγα στην σχέση tips

Το να μείνετε σπίτι με τον αγαπημένο σας δεν χρειάζεται να είναι πάντα βαρετό. Απεναντίας μπορεί να οδηγήσει σε ένα διάστημα, που εσύ και το ταίρι σου δεν θα ξεχάσετε! Σας δίνουμε 3 τρόπους για να μην βγείτε από την ερωτική σας φωλίτσα και που θα σας οδηγήσουν σε ανεπανάληπτο, μαραθώνιο έρωτα και πάθους!

Τα σεντόνια σου θα πάρουν φωτιά και η φλόγα θα ανάψει, ενώ υπάρχουν τρόποι η σχέση σου να αναζωπυρωθεί! Μάλιστα, έχουμε και 2 bonus tips από ιερόδουλες για να του κάνεις το καλύτερο κρεβάτι. Μετά από αυτό τον εγκλεισμό, τίποτα δεν θα είναι ίδιο και μπορούμε να στο διαβεβαιώσουμε…

Ιδού λοιπόν τι να κάνεις:

Μαγειρέψτε μαζί

Νομίζεις πως οι δουλειές του σπιτιού δεν είναι ερωτικές και δεν θα σας στείλουν κατευθείαν στην κρεβατοκάμαρα; Το κόλπο είναι να τις κάνετε μαζί… Μαγειρέψτε το αγαπημένο σας φαγητό μαζί. Φόρεσε άνετα ρούχα, σορτσάκια και T – Shirts και φτιάξε το τέλειο γεύμα για εσάς τους δύο και μόνο. Η διαδικασία είναι πολύ ρομαντική και θα σας φέρει κοντά, πολύ κοντά. Πρώτον ο έρωτας περνάει από το στομάχι, δεύτερον εκείνος θαυμάζει μια γυναίκα που ξέρει τι να κάνει στην κουζίνα και τρίτον ανοίξτε και ένα μπουκάλι κρασί για να πίνετε όσο μαγειρεύετε!

Παίξτε ένα καυτό παιχνίδι

Σας δίνουμε ιδέες… πάρτε χαρτί και σημειώστε… Πρόστυχη Roulette, Γυμνό Twister, Strip Trivial Pursuit… Όποιο επιτραπέζιο έχετε σπίτι σας μετατρέψτε το σε λόγο για να βγάλετε αργά τα ρούχα σας… Η παιχνιδιάρικη διάθεση και τα λίγα ρούχα είναι πάντα ο καλύτερος τρόπος για να πάτε στην κρεβατοκάμαρα με πολύ όρεξη.

Δείτε ακατάλληλες για ανηλίκους

Αφήστε για λίγο τα αγαπημένα σας σίριαλ και δείτε μια ταινία περισσότερο αισθηασιακή και πιο ενδιαφέρουσα για την ερωτική σας ζωή. Αυτές οι ερωτικές (υπερ)παραγωγές μπορεί να βελτιώσει την ερωτική σας ζωή κάνοντας σας πιο ομιλητικούς στο κρεβάτι. Πατήστε play.

Bonus: 2 tips από ιερόδουλες για να κάνετε το πιο καυτό κρεβάτι

  • Όχι φαγητό ή κρασί πριν την πράξη. Δημιουργούν υπνηλία και μειώνουν την ερωτική ένταση. Ότι πείτε…
  • Καλά φιλιά. Δυνατά, έντονα και με πάθος. Αποτελούν το καλύτερο προκαταρκτικό και εγγυώνται την καλύτερη συνέχεια.

Δες και αυτό: Ραντεβού στο σπίτι: 4 tips για την πιο αξέχαστη βραδιά της ζωής σου