- Διαφήμιση -

ΜΕΡΙΔΕΣ: 1 ΤΕΜ.

ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ: 5΄

- Διαφήμιση -

ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ: 3΄

ΧΡΟΝΟΣ ΑΝΑΜΟΝΗΣ: 5΄

ΚΟΣΤΟΣ: €4
• 16 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις • 120 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική • 8 γρ. κακάο σε σκόνη • 1 αυγό µεσαίου µεγέθους (50 γρ.)
• 45ml γάλα πλήρες αγελαδινό • 15ml ηλιέλαιο • 20 γρ. σοκολάτα κουβερτούρα (55% περιεκτικότητα σε κακάο) σε µικρά κομμάτια

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

1. Ρίξτε σε μια κούπα ή ένα μικρό πυρίμαχο μπολ το κακάο, τη ζάχαρη και το αλεύρι και ανακατέψτε με ένα κουτάλι να ενωθούν. Προσθέστε το αυγό, το ηλιέλαιο και το γάλα και ανακατέψτε καλά με ένα κουτάλι να ενοποιηθούν πλήρως μεταξύ τους. Πασπαλίστε από πάνω τη σοκολάτα κομμένη σε μικρά κομματάκια.

2. Μεταφέρετε την κούπα/πυρίμαχο μπολ στο φούρνο μικροκυμάτων και ψήστε για 3΄ στα 1.000 watt. Αποσύρετε το κέικ από το φούρνο μικροκυμάτων, αφήστε λίγο να κρυώσει και σερβίρετε.