ραντεβού στο σπίτι tips
- Διαφήμιση -

Κι όμως μπορείτε να οργανώσετε το τέλειο ραντεβού σπίτι σας. Ανάψτε κεριά, χαλαρώστε και απολαύστε ένα απόγεμα ή βράδυ μόνο με το ταίρι σας! Άλλωστε το #μένουμε σπίτι έχει και τα καλά του, δε νομίζετε; Οι ιδέες μας είναι υλοποιήσιμες και αν μας ακούσετε προσεκτικά, θα μας θυμηθείτε όταν αφήσετε τις σκοτούρες για λίγο πίσω.

Ιδού 4 ιδέες για ρομαντικό ραντεβού στο σπίτι με το ταίρι σας

Μαραθώνιος ταινιών


Αντί να δείτε μία ταινία στο σινεμά, αράξτε στον καναπέ με τα αγαπημένα σας σνακ και δείτε όσες αντέχετε. Μπορείτε να διαλέξετε ταινίες ενός συγκεκριμένου σκηνοθέτη, είδους ή μία σειρά! Και, για να το κάνετε ακόμα πιο αστείο, επιλέξτε cult ταινίες που μπορείτε να συνδυάσετε με drinking games.

- Διαφήμιση -

Μαγειρέψτε μαζί


Βρείτε μια συνταγή που θέλετε να δοκιμάσετε, και φτιάξτε την παρέα. Ένα τέλειο, προσεγμένο δείπνο, με κεριά και καλό κρασί, και η τραπεζαρία σας θα μεταμορφωθεί στο πιο ρομαντικό εστιατόριο. Και δεν απέχετε χιλιόμετρα μακριά από την κρεβατοκάμαρα. Αν, πάλι, ένα γκουρμέ δείπνο δεν είναι του στυλ σας…

Φροντίστε τα ποτά


Είναι βασικό συστατικό για μια όμορφη βραδιά το… ποτό και η χαλαρή διάθεση. Ανοίξτε ένα μπουκάλι κρασί και φλερτάρετε το ταίρι σας όπως ποτέ άλλοτε. Και να θυμάστε: Όχι κινητά στο τραπέζι.

Μην μιλήσετε για πράγματα που διαφωνείτε

Δεν μπορούμε να συμφωνούμε όλοι σε όλα αλλά είναι γεγονός πως μια διαφωνία θα ανάψει τα αίματα. Δεν είναι μια καλή στιγμή να ανοίξετε κουβέντα ούτε για τα παιδιά αλλά… ούτε και για την πεθερά σας! Θα μας θυμηθείτε μετά…

Έχει και η καραντίνα τα… θετικά της – 3 +1 tips για το καλύτερο κρεβάτι της ζωής σου, δες τα εδώ