- Διαφήμιση -

Σβήστε τα συμπτώματα του άγχους και της νευρικής έντασης με το Stressveda της Flora.

Οι καθημερινές μετακινήσεις σας φέρνουν στα όρια; Η έγνοια για τα οικονομικά σας κρατά ξύπνιους; Αγωνίζεστε να είστε σωστοί στην εργασία ενώ σκέφτεστε τα του σπιτιού, και στο σπίτι σκέφτεστε διαρκώς τα της εργασίας; Η λίστα των καθημερινών στρεσογόνων παραγόντων της ζωής μας είναι μεγάλη.

- Διαφήμιση -

Όταν οι αγχωτικές καταστάσεις σας «ρίχνουν», αναζητήστε το Stressveda ™. Ο μοναδικός συνδυασμός βοτάνων και βιταμινών μπορεί να είναι το κλειδί για την αποκατάσταση της ισορροπίας και της ηρεμίας, και κυρίως του αισθήματος «ξαναβρίσκω τον καλό μου εαυτό».

Το Stressveda είναι μια φόρμουλα που συγκεντρώνει τις βιταμίνες Β1, Β2, Β3, Β5, Β6, Β9 (φυλλικό οξύ) κι ένα μοναδικό οργανικό εκχύλισμα ρίζας Ashwagandha ώστε να βοηθά στην εύρεση ισορροπίας σε καταστάσεις στρες, έντασης και ψυχικής/πνευματικής κόπωσης.

Eξαιρετικό και δοκιμασμένο για την ικανότητά του να ισορροπεί το σώμα και το μυαλό, το Ashwagandha χρησιμοποιείται στην παραδοσιακή Αγιουρβεδική πρακτική για πάνω από 4000 χρόνια. Το Ashwagandha ανήκει στα προσαρμογόνα (adaptogen) βότανα. Τα προσαρμογόνα βότανα βοηθούν στην αύξηση της ικανότητας του οργανισμού να αντιστέκεται σε φυσικούς, χημικούς ή βιολογικούς παράγοντες, έχουν ομαλοποιητική επίδραση στην αντιμετώπιση του στρες και είναι γενικά ασφαλή και χωρίς παρενέργειες σε κανονικές δόσεις. Χρησιμοποιώντας το εκχύλισμα KSM-66® Ashwagandha – μια πολυβραβευμένη πατενταρισμένη μορφή Ashwagandha, που διαθέτει τις περισσότερες κλινικές μελέτες και τη μεγαλύτερη περιεκτικότητα σε withanolides από οποιαδήποτε άλλη Ashwagandha στον κόσμο, μαζί με Βιταμίνες Β που προέρχονται από βιολογικά φρούτα και βότανα, το Stressveda δημιουργήθηκε για να μετριάσει την ευαισθησία στο στρες ενώ υποστηρίζει συνολικά την πνευματική και ψυχική απόδοση και την υγεία του νευρικού συστήματος.

Σχεδιάστηκε για:

ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΝ ΣΤΡΕΣΟΓΟΝΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

· KSM-66® Ashwagandha · Βιταμίνες Β · Χορτοφαγικό

• Βοηθά στην ανακούφιση των συμπτωμάτων του άγχους, της νευρικότητας και της ψυχικής κόπωσης

• Βοηθά στην υποστήριξη της νοητικής υγείας, της ψυχικής εστίασης και της μνήμης εργασίας

• Βοηθά στην προστασία των κυττάρων από τη βλάβη των ελεύθερων ριζών

• Υποστηρίζει τη γονιμότητα και τη σεξουαλική υγεία

• Περιέχει το κλινικά αποδεδειγμένο υδατικό εκχύλισμα KSM-66® Ashwagandha, από οργανικές ρίζες του φυτού, χωρίς αλκοόλη ή διαλύτες

• Περιέχει Βιταμίνες Β προερχόμενες από οργανικό γκουάβα, βασιλικό (holy basil) και λεμόνια

• Οι βιταμίνες Β περιλαμβάνουν τους φυσικά ευρισκόμενους (στις τροφές από τις οποίες προέρχονται) παράγοντες και θρεπτικά συστατικά όπως χολίνη, ινοσιτόλη και βιοτίνη

• Κατάλληλο για χορτοφάγους, non GMO, χωρίς γλουτένη

Παρασκευάζεται στον Καναδά από τη Flora. Διανέμεται από τη MedMelon, τηλ. 2310449441, www.medmelon.gr