- Διαφήμιση -

Οι αναφορές στο διαδίκτυο είναι όλο και πιο πολλές. Το Hummer είναι ένα νέο είδος στοματικού σεξ και η ονομασία του προέρχεται από το γνωστό θορυβώδες όχημα.

Ονομάστηκε έτσι μιας και αυτός ο τύπος στοματικού σεξ περιλαμβάνει πολύ… θόρυβο! (Θυμίζουμε ότι η λέξη hum σημαίνει βουητό).

- Διαφήμιση -

Το μόνο που έχει να κάνει η γυναίκα είναι να επενδύσει ηχητικά την ερωτική πράξη του στοματικού που τόσο αγαπούν όλοι οι άνδρες. Την ώρα που περιποιείται τα γεννητικά όργανα του άνδρα, η γυναίκα δοκιμάσει να «μουγγκρίσει» δυνατά. Οι αναφορές όσων έχουν δοκιμάσει αυτή την πρακτική μιλούν για μια υπέροχη αίσθηση μιας και οι μικρές αυτές ηχητικές δονήσεις προκαλούν πρόσθετη διέγερση στο πέος του άνδρα. Υπερβολικό; Μπορεί.

Όπως και να έχει οι ήχοι και τα βογγητά που βγάζουν οι γυναίκες κατά τη διάρκεια του σεξ είναι πολύ διεγερτικά γιατί δηλώνουν πως πραγματικά απολαμβάνουν τον έρωτα και παθιάζονται με τον παρτενέρ τους. Οι ήχοι αυτοί μπορεί πραγματικά να ξετρελάνουν ένα αρσενικό στο κρεβάτι.

Ας δούμε τι συμβουλές δίνουν οι γυναίκες που έχουν δοκιμάσει την τεχνική hummer.

-Ξεκίνα με απαλούς ήχους και σταδιακά αύξησε την ένταση.

-Φρόντισε η ένταση από ένα σημείο και μετά να είναι σταθερή. Έπειτα παρακολούθησε το πώς συμπεριφέρεται το σώμα του άνδρα. Όταν βλέπεις ότι πλησιάζει στην κορύφωση αύξησε τα βογγητά σου. Αν θέλεις πάλι να τον καθυστερήσεις μπορείε να μειώσεις την ένταση της φωνής.

-Δοκίμασε την τεχνική και στους όρχεις του. Είναι εξίσου απολαυστική.

-Μην πεις στο σύντροφό σου ότι θα εφαρμόσεις αυτή την τεχνική στο στοματικό σεξ. Κράτα το κρυφό, κάνε του μια μικρή έκπληξη!

Kαι τώρα μια δική μας συμβουλή: Είναι καλό να δοκιμάζεις καινούργια πράγματα στο κρεβάτι και να σπας τη ρουτίνα στο σεξ. Απλά φρόντισε ό,τι κάνεις να το νιώθεις και να μη γελοιοποιείσαι απλά ακολουθώντας σεξουαλικές «μόδες».

Πηγή: www.youweekly.gr