Δεν μπορώ να τελειώσω
- Διαφήμιση -

«Δεν μπορώ να τελειώσω. Tι να κάνω» αναρωτιέσαι αλλά σε πληροφορούμε ότι δεν είσαι μόνη! Η έρευνα μιλάει από μόνη της και τα στοιχεία κάνουν τζιζ! Διάβασε αναλυτικά για να μην τρελαίνεσαι.

Στις 8 Αυγούστου είναι η Παγκόσμια Ημέρα Κορύφωσης, μία γιορτή για τη σημαία της υγιούς ερωτικής ζωής. Σε κάποιες κοινωνίες, ειδικά για τις γυναίκες, η κορύφωση θεωρείται ταμπού. Εμείς εδώ την εξυμνούμε και βρήκαμε μερικά ενδιαφέροντα στατιστικά για να διεκδικήσεις πιο δυναμικά αυτό που σου αξίζει.

- Διαφήμιση -

Γιορτάστηκε για πρώτη φορά το 1998, με πρωτοβουλία του Αμερικανού εικαστικού καλλιτέχνη και ακτιβιστή, Άλεξ Χίρκα. Η ιστορία όμως μας μαθαίνει ότι η προσπάθεια καταπίεσης του γυναικείου έρωτα και γενικότερα της απελευθέρωσης από την κοινωνία ξεκινάει πολλούς αιώνες πίσω.

Η κορύφωση δεν θεωρείται δεδομένη και η αυτοϊκανοποίηση -πόσο μάλλον η ύπαρξη ενός παιχνιδιού στο συρτάρι- δεν ομολογούνται τόσο εύκολα, κάτι που κάνουν περήφανα οι άντρες.

Σε επιστημονικό επίπεδο, δεν είναι απαραίτητος σε μια συνεύρεση προκειμένου να υπάρξει γονιμοποίηση, σε αντίθεση με τον αντρικό που θα εκσπερματίσει και θα γονιμοποιήσει τα γυναικεία ωάρια. Ακόμη όμως και οι επιστήμονες ανά την ιστορία αντιμετώπισαν τον γυναικείο «ο» από τα όρια του θεμιτού αποτελέσματος για μια επιτυχημένη σύλληψη εμβρύου μέχρι εκείνα που μιλούσαν για μια υστερική εκδήλωση της γυναικείας φύσης η οποία έπρεπε να αντιμετωπιστεί με φαρμακευτική αγωγή προκειμένου να ηρεμήσει.

Fact: Το 1880 εμφανίστηκε το πρώτος ηλεκτρομηχανικό παιχνίδι και όσο η ανθρωπότητα ερχόταν πιο κοντά στον ηλεκτρισμό, τόσο οι γυναίκες εξοικειώνονταν περισσότερο με τον αυνανισμό και τον «ο». Οι πρώτες ταινίες ερωτικού περιεχομένου κάνουν την εμφάνισή τους την ίδια περίοδο με σκηνές όπου η γυναίκα φτάνει στην κορύφωση, ανοίγοντας δειλά την πόρτα για την σημασία της γυναικείας ικανοποίησης.

Δεν μπορώ να τελειώσω. Δεν είσαι η μόνη!

Μία πρόσφατη online έρευνα του περιοδικού Cosmopolitan σε γυναίκες 18-40 ετών αποκάλυψε ότι υπάρχει μεγάλο κενό στην ικανοποίηση των γυναικών συγκριτικά με αυτή των αντρών. 67% των γυναικών έχουν προσποιηθεί ενώ το 72% παραδέχτηκαν ότι ο σύντροφός του δεν τις βοήθησε να φτάσουν σε κορύφωση.

Το ποσοστό των αντρών που εκσπερματίζουν σε κάθε συνεύρεση όπως προέκυψε από την έρευνα αγγίζει το 95%. Το πιο ανησυχητικό συμπέρασμα είναι ότι οι γυναίκες προσποιούνται είτε επειδή δεν θέλουν να επικοινωνήσουν στο σύντροφό τους τον τρόπο που θα τις οδηγήσει σε αυτό είτε επειδή θέλουν να τελειώνει πιο γρήγορα η όλη διαδικασία του έρωτα.

Δες και αυτό: Τι κάνουν οι καλοί εραστές: Τα 5 βήματα της… επιτυχίας