πόσες θερμίδες καις στο κρεβάτι
- Διαφήμιση -

Το καλό κρεβάτι σίγουρα σου ανεβάζει τη διάθεση. Ήξερες, όµως, πόσες θερμίδες καις στο κρεβάτι και πόσο καλό σου κάνει; Δεν παίζει να έχεις βρει ακριβώς το νούμερο, σίγουρα!

Μαζέψαμε μερικούς λόγους για να το… ευχαριστιέσαι πιο συχνά και πιο πολύ, αφού μόλις δεις ακριβώς πόσο σε αδυνατίζει, θα του δώσεις να καταλάβεις!

- Διαφήμιση -

Πόσες θερμίδες καις στο κρεβάτι και άλλα μυστικά

Γίνε λαµπερή!

Η λάµψη που σου προσφέρει το καλό κρεβάτι είναι γεγονός! Οι γυναίκες που το κάνουν συχνά έχουν ψηλότερα επίπεδα οιστρογόνων, που «ευθύνονται» για το υγιές δέρµα. Αυτή η αύξηση οιστρογόνων µπορεί να σε προστατέψει επίσης από καρδιακά νοσήµατα, οστεοπόρωση και Αλτσχάιµερ. Πέρα όµως από αυτά, όσο περισσότερο κάνεις τόσο περισσότερο σε «κυνηγάει» ο σύντροφός σου. Όταν είµαστε ενεργοί, εκκρίνουµε φερορµόνες, µε τις οποίες ουσιαστικά προσελκύουµε το αντίθετο φύλο.

Το µυστικό της µακροζωίας

Το συχνό κρεβάτι έχει τα ίδια οφέλη όσο και µία εβδοµάδα σε ένα πολυτελές spa. Κατά τη διάρκειαπαράγονται πολύ περισσότερες ενδορφίνες, οι ορµόνες που προκαλούν χαρά, αποβάλλουν το στρες και ενισχύουν το ανοσοποιητικό σου σύστηµα.

Η «µητέρα ορµόνη»

Η DHEA (δεϋδροεπιανδροστερόνη) θεωρείται η «µητέρα ορµόνη» και εκείνη που µπορεί να εκτοξεύσει τη λίµπιντό σου στα ύψη. Έτσι εξηγείται, άλλωστε, και η αυξηµένη ερωτική επιθυµία στα άτοµα που παίρνουν συµπληρώµατα της, όπως κάποιες γυναίκες στην εµµηνόπαυση.

Ο οργανισµός µετατρέπει την DHEA σε δύο γνωστές στεροειδείς ορµόνες, τα οιστρογόνα και την τεστοστερόνη. Αυτή η ορµόνη παράγεται από τα επινεφρίδια, όµως µετά τα 30 το σώµα παράγει όλο και λιγότερη. Είναι η ορµόνη που χρησιµοποιείται για την παραγωγή αρσενικών και θηλυκών ορµονών και θεωρείται πηγή νεότητας και καλής σεξουαλικής υγείας.

Διατηρεί τη γραµµή σου – Πόσες θερμίδες καις στο κρεβάτι

700 θερµίδες καις αν κάνεις έρωτα 3 φορές την εβδοµάδα για έναν µήνα. Σαν να διανύεις δηλαδή 10 χιλιόµετρα µε τζόκινγκ.

The more the better

Όσο περισσότερο κάνεις τόσο καλύτερα είναι τα αποτελέσµατα στην επιδερµίδα σου.
Η λάµψη στο δέρµα µετά το κρεβάτι µπορεί να διαρκέσει έως και 9 ώρες. Κατά τη διάρκεια της επαφής διεγείρεται η κυκλοφορία του αίµατος και τα τριχοειδή αγγεία στο πρόσωπό σου διαστέλλονται, µε αποτέλεσµα όµορφη και υγιή επιδερµίδα. Το έξτρα κολλαγόνο που παράγεται ενυδατώνει το δέρµα.

Ο ιδρώτας καθαρίζει την επιδερµίδα σου. Επιπλέον, τα επίπεδα της κορτιζόλης, της ορµόνης του στρες που είναι υπεύθυνη για την ακµή, µειώνονται την ώρα του… κρεβατιού! Τα επίπεδα οιστρογόνων που έρχονται σε ισορροπία τη στιγµή του έρωτα κάνουν το δέρµα σφριγηλό και απαλό.

75% στις… καλές συνήθειες οφείλεται µια νεανική εµφάνιση, ενώ τα γονίδια «ευθύνονται» µόνο κατά 25%. Μια υγιής ερωτική ζωή συµβάλλει σηµαντικά στο να δείχνεις νεότερη!

Δες και αυτό: 4 trends για το κρεβάτι που θα βάλουν φωτιά στα σεντόνια σου το καλοκαίρι 2020