- Διαφήμιση -

Αν το έχεις δοκιµάσει τότε καταλαβαίνεις τι λέµε, αν όµως όχι, δες αν σου ταιριάζει για να σου µείνει η βραδιά αξέχαστη για τους σωστούς λόγους.

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΤΟ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙΣ; Αν σου αρέσει η περιπέτεια και θέλεις να ξεφύγεις από το αποστειρωμένο περιβάλλον του σπιτιού με τα καθαρά σεντόνια, το αναμενόμενο ερωτικό παιχνίδι και τις γωνίες που ήδη έχεις εξερευνήσει, τότε η ερωτική «απόδραση» θα σε ξετρελάνει. Η αδρεναλίνη ανεβαίνει στα ύψη, ιδίως επειδή υπάρχει το ενδεχόμενο να σε πιάσουν, είναι όμως και το αίσθημα ότι λερώνεσαι, τσαλακώνεσαι, κυλιέσαι, καταστάσεις που αναδύουν ένα άρωμα πάθους. Τέλος, ο σύντροφός σου θα δημιουργήσει την τέλεια φαντασίωση μαζί σου μετά την περιπέτειά σας και δύσκολα θα σε βγάζει από το μυαλό του.

- Διαφήμιση -

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΦΥΓΕΙΣ; Πολύ ωραία όσα είπαμε παραπάνω, πρέπει όμως να νιώθει και ο σύντροφός σου το ίδιο. Αν ένας από τους δύο δεν θέλει να λερώσει τα ρούχα, τα χέρια, τα μαλλιά κλπ, αν κρυώνει, αν τον ενοχλούν τα κουνούπια, τότε η βραδιά θα καταλήξει σε ναυάγιο ή χειρότερα, σε καβγά. Επιπλέον αν σας κυριεύσει το πάθος και βρεθείτε στο λάθος σημείο χωρίς να το πολυσκεφτείτε, ίσως βρεθείτε προ δυσάρεστων εκπλήξεων που θα χαλάσουν τη βραδιά σας.