- Διαφήμιση -

Η φύση θα αποτελεί πάντα το πιο όµορφο γυµναστήριο. Υπάρχει κάτι καλύτερο από το να γυµνάζεσαι, να νιώθεις ευεξία και παράλληλα να απολαµβάνεις τη θάλασσα; Το surfing συνδυάζει όλα τα παραπάνω. Αν θέλεις να πάρεις µια γεύση από Καλιφόρνια, αξίζει να το δοκιµάσεις.

Το surfing γυµνάζει κυριολεκτικά ολόκληρο το σώµα. Είναι µια άσκηση που συνδυάζει την αερόβια γυµναστική, την ενδυνάµωση, την ισορροπία και έχει µεγάλα διαστήµατα που χρειάζεται ένταση και συγκέντρωση. ∆εν είναι τυχαίο που οι surfers δεν έχουν ίχνος λίπους στο σώµα τους, ούτε και αφύσικα φουσκωµένους µύες.

- Διαφήμιση -

SURF SPOTS SURF SPOTS Για να κάνεις surfing χρειάζεσαι… κύµα! Οπότε τα surf spots είναι συγκεκριµένα και τα πιο δηµοφιλή µαζεύουν αρκετό κόσµο τις ηµέρες που φυσάει. Στην Αττική το καλύτερο µέρος για surfing είναι η πλαζ Ωκεανίδα στον Λαιµό Βουλιαγµένης στο Καβούρι. Εξίσου γνωστές παραλίες είναι του Αγίου ∆ηµητρίου, της Βραυρώνας-Χαµολιών, της Ραφήνας λίγο έξω από το λιµάνι και στο Κόκκινο Λιµανάκι, η παραλία των Λεγραινών και στο Σούνιο απέναντι από τον ναό του Ποσειδώνα. Ωστόσο υπάρχουν δηµοφιλείς ελληνικές τοποθεσίες για surfing και εκτός Αττικής, όπως η Μεσακτή στην Ικαρία, ο Πλατανιάς στα Χανιά και ο Λαγκούβαρδος στα Φιλιατρά