- Διαφήμιση -

Το παρατεταμένο άγχος οδηγεί σε χρόνια κόπωση: Όταν τα επίπεδα άγχους είναι μόνιμα υψηλά, τα επινεφρίδια παράγουν συνέχεια κορτιζόλη, γνωστή και ως ορμόνη του στρες. Οι συχνές και παρατεταμένες αιχμές της παραγωγής κορτιζόλης είναι εξαιρετικά επιζήμιες για τη γενική υγεία κι εξουθενώνουν τον οργανισμό οδηγώντας πιθανά σε κρίσεις πανικού, καρδιακές παθήσεις, υψηλή αρτηριακή πίεση, πεσμένο ανοσοποιητικό, κατάθλιψη και αύξηση βάρους.

Το Stressveda ™ της Flora είναι ένα φυσικό συμπλήρωμα από οργανική ρίζα Ashwagandha και βιταμίνες Β που βοηθούν στην εύρεση ισορροπίας σε καταστάσεις στρες, έντασης και ψυχικής/πνευματικής κόπωσης.

- Διαφήμιση -

Το Ashwagandha είναι ένα προσαρμογόνο βότανο που ενισχύει την ικανότητα του σώματος να αυτορρυθμίζει τα βασικά συστήματα – ειδικότερα, το νευρικό, το ανοσοποιητικό, το αναπαραγωγικό, το ενδοκρινικό και το σύστημα παραγωγής ενέργειας. Σύμφωνα με μελέτες, η λήψη του KSM-66 Ashwagandha προκαλεί σημαντική μείωση του αντιληπτού στρες κατά 32,74%, μείωση των επιπέδων της κορτιζόλης ορού (ορμόνη του στρες) κατά 22,2%, καλύτερες επιδόσεις συνολικά στην άμεση και γενική μνήμη, την εκτελεστική λειτουργία, τη διαρκή προσοχή και την ταχύτητα επεξεργασίας πληροφοριών.

Το Stressveda χρησιμοποιεί το KSM-66® Ashwagandha, ένα κλινικά δοκιμασμένο & πολυβραβευμένο εκχύλισμα ρίζας Ashwagandha. Είναι το καλύτερο Ashwagandha παγκόσμια, προέρχεται από οργανικές ρίζες που εκχυλίζονται υδατικά χωρίς αλκοόλ και διαλύτες, έχει κατ’ ελάχιστο 5% περιεκτικότητα σε withanolides και κατέχει 24 διαφορετικές πιστοποιήσεις, ως «Οργανικό», «μη ΓΤΟ», «GMP», «ISO», «Χορτοφαγικό» και «GRAS»

Το Stressveda ™ της Flora

Οι βιταμίνες Β1, Β2, Β3, Β5, Β6, Β9 στο Stressveda™ προέρχονται από βιολογικά φρούτα και βότανα ενώ τα συν-θρεπτικά συστατικά τους χολίνη, ινοσιτόλη, βιοτίνη παίζουν βασικούς ρόλους στο πεπτικό σύστημα, το νευρικό σύστημα και τον εγκέφαλο. Ιδιαίτερα η Β5 βελτιώνει την αντίσταση του σώματος στο stress, υποστηρίζει τα επινεφρίδια, βοηθά στη δημιουργία νέων κυττάρων και την ανάπτυξη του κεντρικού νευρικού συστήματος, ενώ η Β2 παίζει σημαντικό ρόλο στην προστασία των κυττάρων από το οξειδωτικό στρες.

Αποκαταστήστε την ισορροπία με το Stressveda ™ της Flora

  • Βοηθά στην ανακούφιση των συμπτωμάτων του άγχους, της νευρικότητας και της ψυχικής κόπωσης
  • Συμβάλλει στη βελτίωση της πνευματικής απόδοσης και την κανονική λειτουργία του νευρικού συστήματος
  • Προστατεύει τα κύτταρα από το οξειδωτικό στρες
  • Υποστηρίζει τη γονιμότητα και τη σεξουαλική υγεία
  • Περιέχει Βιταμίνες Β προερχόμενες από οργανικό γκουάβα (Guava), βασιλικό (Holy Basil) και λεμόνι καθώς και θρεπτικά συστατικά όπως χολίνη, ινοσιτόλη, βιοτίνη
  • 100% οργανική φόρμουλα πιστοποιημένη από το USDA, μη γενετικά τροποποιημένη (non-GMO), κατάλληλη για χορτοφάγους, χωρίς γλουτένη και χωρίς παρενέργειες

Παρασκευάζεται στον Καναδά από τη Flora. Διανέμεται από τη MedMelon, τηλ. 2310449441, www.medmelon.gr