Νίκος Μουτσινάς η μητέρα του
- Διαφήμιση -

Ο Νίκος Μουτσινάς πραγματικά έμοιαζε τόσο στην μητέρα του, που σχεδόν δεν ξεχώριζε από εκείνη! Ο παρουσιαστής την έχασε ξαφνικά και με τα όσα έχει πει κατά καιρούς για την γυναίκα της ζωής του, συγκινεί…

«Έχω πάψει πάρα πολλά χρόνια να ασχολούμαι με το τι λένε για μένα. Όταν έφυγε η μάνα μου, έφυγε ένας βράχος. Η μάνα μου κρατούσε πολύ την απόσταση με τον πατέρα μου, μη τυχόν και τον αγαπήσω περισσότερο και τρέχουμε. Αυτό που λέμε ότι ένιωσα ο κόσμος έγινε χίλια κομμάτια, το έχω νιώσει. Μου αρέσει να περνάω χρόνο με μένα, το κατέκτησα, δεν το είχα παλιά. Είμαι πολύ δύσκολος άνθρωπος τελικά… ξινοτέτοιος. Δεν είναι εύκολο να μπει κάποιος στη ζωή μου. Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να καταστραφώ, να γίνω λιώμα για να πω ότι ερωτεύτηκα. Όχι. Ψάχνω τον τρόπο από πού θα υιοθετήσω, πώς θα γίνει εννοώ» είχε πει ο ίδιος μεταξύ άλλων.

- Διαφήμιση -

Ο Νίκος Μουτσινάς και η μέρα που έχασε την μητέρα του

Η Φρόσω Ινστάνκο που καμάρωνε συνεχώς για τον γιο της, έδινε καιρό μάχη ενάντια στον καρκίνο. Αν και όλοι πίστευαν ότι θα τα κατάφερνε, η μητέρα του Νίκου Μουτσινά παρουσίασε ενώ βρισκόταν στο ξενοδοχείο επιπλοκές. Δεν μπορούσε να αναπνεύσει και έτσι οι γιατροί τη διασωλήνωσαν. Δεν κατάφεραν όμως να την κρατήσουν στη ζωή και η πολυαγαπημένη μητέρα του παρουσιαστή έφυγε από ανακοπή καρδιάς.

Νίκος Μουτσινάς μητέρα

Τα επικά σκηνικά που έγιναν στην κηδεία

«Κάποια στιγμή, είναι η φίλη της η Μπέσσυ, πολύ θυμωμένη που το έκανε η μάνα μου αυτό σε αυτήν, που τόλμησε να φύγει πρώτη, της έδωσε τρία χαστούκια όταν πήγε στην εκκλησία! Ήρθε η φίλη της καταστεναχωρημένη, κάτασπρη από το σάκχαρο, πιο άσπρη και από τα λουλούδια, πάει από πάνω και άρχισε τη μάνα μου στα χαστούκια – της έδωσε τρεις σφαλιάρες και η μάνα μου φυσικά δεν είπε τίποτα. Μαζεύουμε τρελούς γύρω μας. Έφαγε τρία χαστούκια η μάνα μου, ο παπάς δεν είπε τίποτα φίλος της μάνας μου, έβγαλε και επικήδειο και την χαιρέτησε «αγαπημένο μου Φροσάκι» και λέω τι λέει ο παπάς…»

Το τραγούδι που έβαλαν στην μητέρα του και πως αντέδρασε ο Νίκος Μουτσινάς

«Την ώρα της ταφής, όπως είμαι από πάνω, βλέπω όλο αυτό και λέω αποκλείεται, ακούω τη φίλη της να τραγουδάει «Ο αετός πεθαίνει στον αέρα». Και λέω «Όχι, όχι! Δε γίνεται! Για ποιο λόγο Νότη Σφακιανάκη στη μητέρα μου;».

Δείτε και αυτό: Νίκος Μουτσινάς: Αυτός είναι ο πατέρας του – Μοιάζει σαν δίδυμος με εκείνον