Νίκος Μουτσινάς πατέρας του
- Διαφήμιση -

Ο Νίκος Μουτσινάς και ο πατέρας του, πέρασαν από πολλές διακυμάνσεις στην σχέση τους μέχρι να βρουν την χρυσή τομή. Ο ίδιος, μίλησε ανοιχτά για την σχέση τους με το γνωστό του στιλ. Ακομπλεξάριστος και έτοιμος για μεγάλες αλλαγές, ο γνωστός παρουσιαστής δεν μάσησε τα λόγια του.

Για την ιστορία, να αναφέρουμε ότι οι γονείς του ήταν χωρισμένοι για πολλά χρόνια, πριν εκείνος χάσει ξαφνικά την μητέρα του. «Πάντα υπήρχε η διάθεση να έχουμε σχέση με τον πατέρα μου, απλώς υπήρχε ένα βουνό – η Φρόσω – που μπορούσε να τρελαθεί στην ιδέα ότι θα αγαπήσω και άλλον άνθρωπο. Τώρα το βουνό δεν υπάρχει. Ο δρόμος άνοιξε. Δεν είναι εύκολο όμως. Εγώ είμαι 40, τα αδέρφια μου 30 και ο πατέρας μου, 60, δεν είμαστε σε ηλικία που καταπίνουμε τον συγγενή. Θέλω χρόνο» είχε δηλώσει σχετικά με τον πατέρα του.

- Διαφήμιση -

Όταν ο Νίκος Μουτσινάς και ο πατέρας του έσμιξαν ξανά

Τώρα που τον ζεις καλύτερα, έχεις κοινά στοιχεία με τον πατέρα σου;

Ναι, τη σιωπή. Ό,τι με ενοχλούσε το κρατούσα μέσα μου, μέχρι την στιγμή που έκανα το μεγάλο «μπαμ» και έχανα το δίκιο μου. Προσπαθώ όμως, να το αλλάξω με τα χρόνια και τον ψυχολόγο. Από την μαμά μου πάλι, πήρα την γκρίνια.

Πρόσφατα έκανες μια αναφορά στον μπαμπά σου την ώρα της εκπομπής

«Έχω σχέση με τον μπαμπά μου, μπορεί να μην είναι όπως ήταν η σχέση με τη μαμά μου. Άλλωστε, οι χαρακτήρες είναι διαφορετικοί. Η μαμά ήταν πιο showwoman, ο μπαμπάς μου είναι πιο σοβαρός, πιο μετρημένος, αλλά έχω πολύ καλές σχέσεις με τον πατέρα μου» εξήγησε.

«Δεν ήμουν μαμάκιας. Η μαμά μου ήταν πάντα υπερπροστατευτική. Όταν πέθανε “κρατήθηκα” από τη γιατρό μου. Ο μεγαλύτερός μου φόβος ήταν να μη χάσω τη μητέρα μου. Η σχέση μου με τον πατέρα μου είναι καλή όσο εγώ τη συντηρώ.

Ο πατέρας μου ζει. Η σχέση μας είναι πολύ καλή. Είχε χωρίσει με τη μητέρα μου πριν πολλά χρόνια. Είναι μια ωραία σχέση όσο μπορώ εγώ και τη συντηρώ. Μιλάμε, βρισκόμαστε. Μετά τον θάνατο της μητέρας μου είναι πιο έντονη η παρουσία του. Χωρίσανε πριν γεννηθώ. Όταν η μητέρα μου ήταν έγκυος. Η μητέρα μου δεν άφηνε πολύ χώρο στον πατέρα μου. Τον έβλεπα όλα αυτά τα χρόνια», είπε, μεταξύ άλλων, ο Νίκος Μουτσινάς.

Αυτός είναι ο πατέρας που έχει ο Νίκος Μουτσινάς

Νίκος Μουτσινάς πατέρας

Δείτε και αυτό: Μοντέλο και στο σπίτι του ο Νίκος Μουτσινάς – Το απίστευτο look… καραντίνας