Δέσποινα Βανδή και ο γιος της σε φωτογραφίες

Η Δέσποινα Βανδή και ο Ντέμης Νικολαϊδης είναι από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz και ο γιος αλλά και η κόρη τους, έχουν σφραγίσει έναν μεγάλο έρωτα! είχε γενέθλια χθες.

Ο μοναχογιός της Δέσποινας Βανδή και του Ντέμη Νικολαϊδη, ο Γιώργος είναι 13 και πλέον η μαμά του δεν διστάζει να τον φωτογραφίζει για το Instagram και όχι μόνο! Έχει γεννηθεί στις 23/8 και φέτος το καλοκαίρι θα κλείσει τον 13ο χρόνο ζωής του.

Μέχρι πρόσφατα απέφευγε οποιαδήποτε έκθεση τόσο της κόρης της Μελίνας όσο και του Γιώργου στα social media, γιατί ήθελε να έχουν μια φυσιολογική παιδική ηλικία.

Η γνωστή τραγουδίστρια το τελευταίο διάστημα έχει δημοσιεύσει αρκετές φωτογραφίες των παιδιών τους, που πλέον έχουν μεγαλώσει πολύ μιας και η κόρη της, Μελίνα έχει γίνει 16 χρονών και μοιάζει πολύ στη μαμά της. Ο γιος που έχει η Δέσποινα Βανδή όμως, είναι ίδιος ο πατέρας του. Αν και η πρώτη φορά που είδαμε φωτογραφία του στα Μέσα ήταν το 2017 και μάλιστα χωρίς να φαίνονται τα χαρακτηριστικά του προσώπου του, ο γιος που έχει η Δέσποινα Βανδή πλέον έχει πάρα πολλές φωτογραφίες με την μητέρα του και με όλη την οικογένεια.

Δέσποινα Βανδή: Η βάφτιση που έκανε ο γιος της στα 9 του

Η Δέσποινα Βανδή και ο Ντέμης Νικολαϊδης, βάφτισαν τον γιο τους Γιώργο, σε ηλικία εννέα ετών. Η βάφτιση έγινε μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, όπως είχε γίνει και στην δική της Μελίνας έντεκα χρόνια πριν, ακόμη και η εκκλησία ήταν η ίδια!

Η Δέσποινα, στην φωτογραφία που δημοσίευσε έγραψε μια όμορφη και συνάμα συγκινητική λεζάντα: «11 χρόνια μετά πάλι εδώ στην ίδια εκκλησία! Στην Κρήτη! Έχει τη χάρη του να βαφτίζεις ένα παιδί σε μεγαλύτερη ηλικία από ότι είθισται! Το απολαμβάνουν όλοι περισσότερο και προπάντων το ίδιο το παιδί! Μόνο χαμόγελα θα χω να θυμάμαι από τη σημερινή μέρα! Και το σπουδαιότερο, το φωτεινό πρόσωπο του γιου μου»!

Δείτε φωτογραφίες από την βάφτισή του και όχι μόνο:

Δέσποινα Βανδή ο γιος της μεγάλωσε
Δέσποινα Βανδή και ο γιος της
Γιώργος γιος Δέσποινα Βανδή
Δέσποινα Βανδή ποιος είναι ο γιος της
Δέσποινα Βανδή παιδιά και γιος
Δεσποινα Βανδή γιος φωτογραφία
Δέσποινα Βανδή γιος

Δείτε και αυτό: Ζέτα Μακρυπούλια: Ίσως η μόνη που αδυνάτισε στην καραντίνα – Το στενό τζιν έκανε αποκάλυψη