Ζέτα Μακρυπούλια έγκυος 2020
- Διαφήμιση -

Η Ζέτα Μακρυπούλια έχει ξεκάθαρα την πιο viral φωτογραφία για το 2020, μετά τα δημοσιεύματα ότι είναι έγκυος που κυκλοφόρησαν μήνες πριν! Τότε, η ίδια είχε απαντήσει απλά και λιτά, και μας είχε αφήσει άφωνους!

Άλλωστε η σχέση της με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη μετράει αρκετό καιρό, και η φυσική εξέλιξη θα ήταν ένα παιδάκι. Μετά την είδηση εγκυμοσύνης της Δούκισσας Νομικού, είχε κυκλοφορήσει και η είδηση πως η Ζέτα Μακρυπούλια είναι έγκυος, λίγο πριν την έλευση του 2020.

- Διαφήμιση -

Η ηθοποιός, που έχει μιλήσει αρκετές φορές για την μητρότητα και για το πόσο θα ήθελε ένα παιδάκι, δεν δίστασε να απαντήσει με τον τρόπο της. Άλλωστε η Ζέτα Μακρυπούλια, είναι στην showbiz αρκετά χρόνια ώστε να χειριστεί μια τέτοια κατάσταση άψογα.

Πως απάντησε στο αν είναι έγκυος η Ζέτα Μακρυπούλια λίγο πριν μπει το 2020

Η παρουσιάστρια και ηθοποιός, ανέβασε μια φωτογραφία χωρίς ίχνος φίλτρου, στην οποία φαινόταν η κοιλιά της να είναι πλάκα! Επομένως η ίδια όχι μόνο δεν ήταν έγκυος αλλά και παρέδωσε μαθήματα με τον τρόπο που χειρίστηκε το θέμα.

Μπορεί η Ζέτα με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη να είναι στα καλύτερα τους και να σκέφτονται σύντομα την δημιουργία οικογένειας, ωστόσο τονίζουμε ξανά η ξανθιά παρουσιάστρια δεν είναι ακόμη έγκυος… ούτε και μετά την καραντίνα, όσο είμαστε βέβαια σε θέση να το γνωρίζουμε αυτό! Δείτε την σχετική φωτογραφία:

Ζέτα Μακρυπούλια έγκυος

Τι είχε πει για το θέμα ο καλός της φίλος Θανάσης Αλευράς

Ο ίδιος, σε συνέντευξή του αναφέρθηκε στην καλή του φίλη Ζέτα Μακρυπούλια λέγοντας πώς είναι πολύ καλή στο να δίνει συμβουλές. Μάλιστα, όταν ο δημοσιογράφος τον ρώτησε για το αν ισχύουν οι φήμες που θέλουν τη Ζέτα να είναι έγκυος εκείνος απάντησε: «Αν ήταν έγκυος θα το ήξερα».

Η Ζέτα Μακρυπούλια και ο γάμος

Σχετικά με τον γάμο, έχει δηλώσει «Όχι, δεν είμαι κατά του γάμου, δεν είμαι, όμως, και fan. Τη σήμερον ημέρα αν δεν έχεις κάνει παιδί, κι έχεις μια σχέση, κι έχεις αποφασίσει ότι δεν θες να κάνεις παιδί γιατί να παντρευτείς;» Για την δημοσιότητα πάντως… έχει μια συστολή και λέει:

«Μου έχει κάνει κακό με την έννοια ότι δεν μπορείς να έχεις την ελευθερία που θες. Αλλά μόνο αυτό. Δεν αφήνω τη δημοσιότητα να «μπει» στο σπίτι μου. Δεν έχουμε τέτοια στο σπίτι μας εμείς. Αφήνουμε την ιδιότητά μας απ’ έξω.»