Μέγκαν Μαρκλ και Χάρι βασιλικό ζευγάρι
- Διαφήμιση -

Μέγκαν-Χάρι: Η απόδρασή τους από το παλάτι γίνεται ταινία! Η ιστορία της Μέγκαν και του Χάρι είναι περίπλοκη και γι’ αυτόν το λόγο μια ταινία που ετοιμάζεται με θέμα την απόδρασή τους από το παλάτι αναμένεται με πολύ ενδιαφέρον.

Το πολυαγαπημένο και πολυσυζητημένο βασιλικό ζευγάρι τα βρόντηξε όλα, αποφασίζοντας να ξεκινήσει μια φυσιολογική ζωή μακριά από τις δεσμέυσεις και τα πρωτόκολλα του παλατιού. Η ιστορία του Χάρι και της Μέγκαν ήταν περίπλοκη, από την ηθοποιό του Χόλιγουντ έως τη δούκισσα και από το κακό αγόρι της βασιλικής οικογένειας έως τον όμορφο πρίγκιπα, τέλος, το διάσημο ζευγάρι έχει να πει πολλά για τη ζωή του – αυτό είναι το μόνο σίγουρο! Οπότε κράτησε αυτό: Μέγκαν-Χάρι: Η απόδρασή τους από το παλάτι γίνεται ταινία και θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον!

- Διαφήμιση -
Μέγκαν Μαρκλ Χάρι στιγμιότυπα από τη ζωή της

Η γοητεία που περιβάλλει το ζευγάρι είναι σίγουρα σημαντική και η ιστορία του πιασάρικη, οπότε δεν μας κάνει εντύπωση που διάφορες τηλεταινίες κάνουν την εμφάνισή τους, επιθυμώντας να λάβουν μεγάλο μερίδιο από την τηλεθέαση. Το αμερικανικό δίκτυο Lifetime ανακοίνωσε τα σχέδιά του για μια νέα τηλεοπτική ταινία με τίτλο Harry & Meghan: Escaping the Palace, όπου θα περιγράφεται η πορεία του ζευγαριού μέχρι να αποκοπεί από τα βασιλικά του καθήκοντα.

Μέγκαν Μάρκ Χάρι επίσημη εμφάνιση

Σύμφωνα με την επίσημη περιγραφή της Lifetime, η ταινία με θέμα την απόδρασή τους από το παλάτι θα αφορά “την αμφιλεγόμενη συνειδητή αποσύνδεση του ζευγαριού από το στέμμα, μετά τη γέννηση του γιου τους, Archie και θα περιγράφει λεπτομερώς την προσπάθειά του αλλά και τις προκλήσεις της βασιλικής οικογένειας, που οδήγησαν τελικά τον Χάρι και την Μέγκαν να εγκαταλείψουν τους βασιλικούς δεσμούς τους για να δημιουργήσουν μια νέα ζωή με τους δικούς τους όρους”.

Η αλήθεια είναι πως η ιστορία του Χάρι και της Μέγκαν είναι καθηλωτική και σίγουρα οι λεπτομέρειες ενδιαφέρουν πολλούς, οπότε το τηλεοπτικό δίκτυο περιμένει να κερδίσει το ενδιαφέρον του κοινού αλλά και να προσεγγίσει τη ζωή των δύο από την γνωριμία τους μέχρι σήμερα με έναν τρόπο διακριτικό αλλά χωρίς να κρύβει τις αλήθειες.