Άκης Μακρυπούλιας

Μήπως σας λέει κάτι το όνομα Άκης Μακρυπούλιας; Κι όμως, ο αδερφός που έχει η Ζέτα Μακρυπούλια είναι πολύ γοητευτικός και επιχειρηματίας. Ο ίδιος, έχει μεζεδοπωλείο στην Αθήνα μαζί με την παρουσιάστρια και ηθοποιό και δεν είναι λίγες οι φορές που η ίδια τον επισκέπτεται και τον… βοηθάει!

Η Ζέτα Μακρυπούλια μπορεί να τρέχει με τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις όμως πάντα θα βρει χρόνο για μια επίσκεψη στο μαγαζί που διατηρεί ο αδερφός της μιας και οι δυο τους είναι πολύ δεμένοι.

Ποιος είναι ο Άκης Μακρυπούλιας

Ο γοητευτικός Άκης Μακρυπούλιας είναι ολόιδιος με την πολύ διάσημη αδερφή του. Ο ίδιος, είναι παντρεμένος και έχει μάλιστα και 2 παιδάκια. Η Ζετα Μακρυπούλια συνηθίζει να επισκέπτεται τον Κεραμεικό, την παλιά της γειτονιά για βόλτα ή για να δει τους δικούς της, αφού εκεί είναι και το μαγαζί που διατηρεί ο αδερφός και ο πατέρας της. Ο Άκης Μακρυπούλιας, μας συστήθηκε αρχικά όταν η Ζέτα πήγε στον γάμο του και η φωτό με εκείνον γαμπρό έγινε… viral!

Το μεζεδοπωλείο που διατηρεί

Πριν από αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα, η δημοφιλής ηθοποιός, Ζέτα Μακρυπούλια, αγόρασε ένα κτίσμα στον Κεραμεικό, το οποίο αποτελούνταν από ένα μαγαζί και μία κατοικία. Εκεί λοιπόν στεγάζεται και το μεζεδοπωλείο της οικογένειας, στο οποίο δουλεύει και ο Άκης Μακρυπούλιας αλλά και ο πατέρας του.

Extra hints για τη Ζέτα: Η Αγορίτσα Ζωή “Ζέτα” Μακρυπούλια (Αθήνα, 31 Ιουλίου 1978) είναι Ελληνίδα ηθοποιός και παρουσιάστρια, με καταγωγή από το χωριό Ποταμούλα Αιτωλοακαρνανίας. Αγαπά πολύ το χωριό της το οποίο και επισκέπτεται με κάθε ευκαιρία! Από το 2010 μέχρι σήμερα, είναι ζευγάρι με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη.

Δείτε φωτογραφίες

Άκης Μακρυπούλιας
Άκης Μακρυπούλιας μαγαζί

Δείτε και αυτό: Ζέτα Μακρυπούλια: Η πιο viral φωτογραφία για το 2020 – Της είχαν πει ότι είναι έγκυος και απάντησε