Μαρία Μπακοδήμου νήματα στο πρόσωπο
- Διαφήμιση -

Η Μαρία Μπακοδήμου είναι από τις Ελληνίδες που μίλησαν ανοιχτά για τις πλαστικές τους! Η ίδια, έβαλε παλαιότερα νήματα στο πρόσωπο ωστόσο κανείς δεν κατάλαβε την αλλαγή, μιας και η Μαρία είναι κούκλα ούτως ή άλλως!

Ωστόσο, δεν φοβήθηκε και κυρίως, δεν έκρυψε τίποτα, κάτι που φυσικά ήταν προς τιμήν της. Σε παλαιότερη συνέντευξή της που αναδημοσιεύεται στο ethnos, η ίδια είπε αναφορικά με την πλαστική που έκανε στο πρόσωπό της: «Ήταν μια βλακεία που πονάει πολύ». Σε άλλη συνέντευξη δήλωσε: «Κανένα μποτοξάκι πού και πού θα το κάνω, αλλά δεν αντέχω τον πόνο. Δεν θα με δεις να δοκιμάζω μια νέα μέθοδο που υπόσχεται ότι κάνει θαύματα. Προτιμώ, αν χρειαστεί, να με ναρκώσουν, για να μην καταλαβαίνω τίποτα, και να κάνω κανένα λίφτινγκ να τελειώνουμε»

- Διαφήμιση -

Τι είναι η τεχνική με νήματα στο πρόσωπο που έκανε η Μαρία Μπακοδήμου

Όταν μιλάμε για νήματα εννοούμε τα αγκαθωτά ράμματα με την ένδειξη του ΕΟΦ και όλες τις απαραίτητες πιστοποιήσεις από διεθνείς οργανισμούς για την ανύψωση του κρεμασμένου περιγράμματος του μετώπου, του μέσου προσώπου (ζυγωματικά, μάγουλα, περίγραμμα σαγονιού) και της περιοχής του λαιμού. Σε αντίθεση με τα συμβατικά ράμματα, τα οποία είναι μαλακά, τα νήματα έχουν μικροσκοπικά αγκάθια ώστε να μην είναι ορατά κάτω από το δέρμα. Όσο για το πόσο διαρκούν τα νήματα; Η ιατρική εμπειρία έχει δείξει ότι τα αποτελέσματα παραμένουν περίπου ένα έτος ή και περισσότερο και εξαρτώνται από την ηλικία του ασθενούς τη στιγμή της διαδικασίας, το μέγεθος της πτώσης και τον αριθμό των νημάτων που χρησιμοποιήθηκαν.

Διαβάστε εδώ και τι βάζει στο πρόσωπο όταν ξυπνάει η Κάτια Ζυγούλη – Την βλέπει φρέσκια ο Σάκης Ρουβάς