Κάτια Ζυγούλη κρέμα προσώπου
- Διαφήμιση -

Μάθαμε τι βάζει στο πρόσωπό της όταν ξυπνάει η Κάτια Ζυγούλη και την βλέπει πάντα φρέσκια ο Σάκης Ρουβάς! Πρόκειται για κάτι που σίγουρα όλες οι γυναίκες έχουμε αλλά πολλές από εμάς, λανθασμένα το αμελούμε…

Η ίδια, είναι μία από τις πιο όμορφες Ελληνίδες και εμείς δεν γινόταν να μην μάθουμε την ρουτίνα της. Εξάλλου μια φορά μοντέλο, για πάντα μοντέλο λέει ο λαός και η αλήθεια είναι ότι τα μυστικά ομορφιάς της είναι περιζήτητα!

- Διαφήμιση -

Η σύζυγος του Σάκη Ρουβά και μητέρα 4 παιδιών ξέρει πώς να περιποιείται το πρόσωπό της, εμπλουτίζοντας το beauty routine της με πράγματα που της χαρίζουν λάμψη και υγεία από μέσα προς τα έξω! Εμείς, είδαμε ότι στο μπάνιο της έχει μια ελαφριά κρέμα ημέρας, την οποία και απλώνει κάθε πρωωί, αμέσως μόλις πλύνει ευλαβικά το πρόσωπό της.

Όσο για την αποκάλυψη; Την έκανε η ίδια η Κάτια, ποζάροντας μάλιστα χωρίς ίχνος μακιγιάζ και μόνο έχοντας εφαρμόσει μόλις την κρέμα της. Αν κι εσείς έχετε κρέμα στο συρτάρι σας αλλά πάντα την ξεχνάτε, ακολουθήστε το παράδειγμα της Κάτιας Ζυγούλη και σίγουρα θα δείτε διαφορά. Ιδού και η σχετική φωτογραφία:

Δείτε εδώ και πως κρατιέται σε φόρμα το ζευγάρι – Τι τρώει για μεσημέρι;