Σίσσυ Φειδά ηλικία

Πάθαμε την ηλικία που έχει η Σίσσυ Φειδά και πραγματικά πάθαμε σοκ αφού η αλήθεια είναι πως με τα μυστικά ομορφιάς της, έχει καταφέρει όχι μόνο να μοιάζει πολύ μικρότερη, αλλά και να διατηρεί το κορμί της σε φοβερό επίπεδο.

Η interior designer είπε στη «Φωλιά των κου κου» για τον σύζυγό της, Γιώργο Ανδρίτσο με τον οποίο έχει έντεκα χρόνια διαφορά: «Εμένα δεν μου άρεσαν ποτέ οι μικρότεροι άντρες. Υπάρχει «θέμα» γιατί μία γυναίκα ωριμάζει πολύ πιο γρήγορα από έναν άντρα. Όταν όμως υπάρχει αγάπη και ξέρει ο καθένας τι θέλει, τότε τα άλλα προσπερνιούνται και μαθαίνεις να ζεις και να τα δουλεύεις μέρα με την ημέρα. Σε λίγο θα γίνω 44 και νιώθω άνετα».

Ποια είναι τα μυστικά ομορφιάς που έχει η Σίσσυ Φειδά και είναι κουκλάρα παρά την ηλικία της

Η Σίσσυ Φειδά σήμερα είναι 46 χρονών και διατηρεί το κορμί της με τα εξής μυστικά ομορφιάς: «Προσπαθώ να κοιμάμαι τουλάχιστον 8 ώρες καθημερινά. Καθαρίζω από μικρή το πρόσωπό μου πρωί και βράδυ με αφρό καθαρισμού και λοσιόν.

Δεν ξεχνώ ποτέ να βάζω κρέμα προσώπου και ματιών και το πρωί και το βράδυ. Κάνω μπάνιο με σφουγγάρι, με λούφα που κάνει απολέπιση και αφήνει το δέρμα μου απαλό, ενώ βάζω πάντα ενυδατική κρέμα μετά».

Τι είναι η λουφα; Η λούφα πρόκειται για ένα οικολογικό, βιοδιασπώμενο και λειαντικό σφουγγάρι με εξαιρετικές ιδιότητες για προσωπική σωματική κυρίως χρήση. Αξίζει να σημειωθεί πως είναι ένα κολοκυνθοειδές μιας ομάδας φυτών, όπου συμπεριλαμβάνονται οι κολοκύθες, νεροκολοκύθες, και τα αγγούρια.

Είναι απολεπιστικό καθώς αφαιρεί τα νεκρά κύτταρα του δέρματος και βοηθάει στην καλή κυκλοφορία του αίματος. Με αυτόν τον τρόπο δημιουργείται υπεραιμία και το δέρμα προετοιμάζεται να δεχτεί και να απορροφήσει στο μέγιστο βαθμό το οποιοδήποτε προϊόν.

Έχει ευεργετικές ιδιότητες καθώς αφαιρεί τη λιπαρότητα του δέρματος, μπορεί να βοηθήσει στην καταπολέμηση της κυτταρίτιδας, λόγω της υπεραιμίας που δημιουργεί και αφήνει το δέρμα καθαρό και μαλακό.

Μπορεί, επίσης να βοηθήσει σε σημεία όπου υπάρχει ακμή (π.χ πλάτη) λειτουργώντας απολεπιστικά αλλά και στο πρόσωπο με πολύ ήπιες και μαλακές κινήσεις. Τέλος, η λούφα είναι το καλύτερο σφουγγάρι όσον αφορά σε θέμα υγιεινής, αφού δεν συγκεντρώνει μύκητες (αν δεν έχει ύφασμα).

Είναι καιρός, λοιπόν, να δοκιμάσουμε αυτό το αγνό σφουγγάρι που είναι τόσο φιλικό για την επιδερμίδα μας και ειδικά όταν ξέρουμε πως μας το προσφέρει η φύση.

Δείτε και αυτό: Sungazing: Η παράξενη τεχνική που αγαπούν οι επώνυμοι – Τι είναι