- Διαφήμιση -

Όταν το κάνεις… σίγουρα θέλεις να το απολαύσεις όσο περισσότερο γίνεται.

Για να έχεις το επιθυμητό αποτέλεσμα πρέπει να είσαι αρκετά ευλύγιστη στο κρεβάτι. Χρειάζεσαι δύναμη και κινητικότητα για να μπορέσεις να δώσεις τον καλύτερο σου εαυτό. Για να το πετύχεις αυτό πρέπει φυσικά να είσαι γυμνασμένη και όλοι σου οι μύες να δουλεύουν σε αρμονία. Αν βάλεις στο πρόγραμμα σου τις παρακάτω ασκήσεις, θα μπορέσεις να κάνεις ακόμη και κάποιες από τις πιο δύσκολες στάσεις στο κρεβάτι!

- Διαφήμιση -

Αν θέλεις να κάνεις καλύτερο sex, τότε θα σου πρότεινα να κάνεις μια μικρή προθέρμανση πρώτα.

Ο καλύτερος τρόπος για να το πετύχεις αυτό είναι με τη yoga, και συγκεκριμένα με την άσκηση yoga flow. Κάνε 10 περίπου σετ από την άσκηση που ακολουθεί και θα έχεις κάνει την τέλεια προθέρμανση.

  1. Φέρε τα χέρια σου πάνω από το κεφάλι και λύγισε το σώμα σου προς τα μπροστά, φτάνοντας προς το πάτωμα.
  2. Βάλε τα χέρια σου στο πάτωμα και αναπηδώντας προς τα πίσω κάνε τη στάση της σανίδας.
  3. Κατέβασε το σώμα σου προς τα κάτω στην στάση των pushups, μέχρι να αγγίξεις το πάτωμα. Με τα πόδια σου κάτω, σήκωσε το σώμα σου προς τα επάνω μέχρι να κάνεις καμάρα.
  4. Κοίταξε προς τα επάνω κάνοντας την στάση του σκύλου.
  5. Κατέβασε το σώμα σου προς τα κάτω και ανασήκωσε τους γοφούς σου προς τα επάνω. Από αυτή την στάση, τοποθέτησε τα πόδια σου πίσω, ανάμεσα στα χέρια σου, και επανέφερε το σώμα σου σε όρθια στάση τεντώνοντας τα χέρια σου προς τα επάνω.

Πηγή: youweekly.gr