- Διαφήμιση -

Ανακάλυψε τα σπορ που μπορείς να χαρείς κάτω από οποιεσδήποτε καιρικές συνθήκες…

ΑΝΑΡΡΙΧΗΣΗ ΣΕ ΠΙΣΤΑ

- Διαφήμιση -

Αν σου αρέσει να δοκιμάζεις διαρκώς τις αντοχές σου και να εξελίσσεσαι, τότε η αναρρίχηση σε πίστα είναι το ιδανικό άθλημα για σένα. Στοχεύοντας πάντα την κορυφή, μπορείς να προχωρήσεις επίπεδα και να καταλήξεις να αιωρείσαι κυριολεκτικά στο κενό.
Θερμίδες Καις περίπου 400 θερμίδες την ώρα.
Γιατί να το προτιμήσεις Εκτός από την εκγύμναση των χεριών και των ποδιών σου, θα βελτιωθεί συνολικά η φυσική σου κατάσταση και θα αποκτήσεις καλύτερη ευλυγισία.

ΠΙΝΓΚ ΠΟΝΓΚ

Η επιτραπέζια αντισφαίριση, το αγαπημένο μας πινγκ πονγκ, είναι από τα πρώτα αθλήματα που μαθαίνουμε όταν ήμαστε παιδιά. Το θεωρούμε, όμως, περισσότερο παιχνίδι κι όχι άθλημα. Κι όμως, είναι ένα από τα δημοφιλέστερα στον κόσμο. Το βάρος της μπάλας, οι διαστάσεις του τραπεζιού και ο περιορισμένος χρόνος αντίδρασης κάνουν το παιχνίδι αρκετά σύνθετο και δύσκολο, ενώ απαιτείται, όσο και αν φαίνεται περίεργο, ιδιαίτερα καλή φυσική κατάσταση. Είναι Ολυμπιακό άθλημα από το 1988.

Θερμίδες Σε μία ώρα παιχνιδιού μπορείς να κάψεις από 200-300 θερμίδες.
Γιατί να το προτιμήσεις Είναι το πιο γρήγορο και τεχνικό άθλημα των Ολυμπιακών Αγώνων. Γυμνάζει εξίσου το σώμα και το μυαλό, καλλιεργεί την ευφυΐα και ενισχύει την αυτοπεποίθηση καθώς απαιτείται άμεση λήψη αποφάσεων και ταχύτητα εκτέλεσης.