- Διαφήμιση -

Η φαντασίωση να κάνεις σεξ εκτός σπιτιού είναι κάτι που συναντάµε πολύ συχνά τόσο σε άντρες όσο και γυναίκες, κυρίως γιατί δηµιουργεί ένα αίσθηµα ελευθερίας αλλά και παρανοµίας αφού υπάρχει πάντα το ρίσκο να σε δει κάποιος.

Ακολούθα το νόμο

Σε πολλές περιπτώσεις το σεξ σε δημόσιο χώρο μπορεί να γίνει αφορμή για να σε καταγγείλουν για προσβολή δημοσίας αιδούς. Αν είναι ένα πολυσύχναστο μέρος όπου περνάνε παιδιά και γενικότερα πολύς κόσμος, καλύτερα να το αποφύγεις γιατί θα βρεθείς σε μπελάδες. Ειδικά, αν βρίσκεσαι εκτός Ελλάδας, οι νόμοι μπορεί να είναι πιο αυστηροί και μπορεί να βρεθείς εξ απροόπτου, οπότε φρόντισε να είσαι διαβασμένη.

- Διαφήμιση -

Ντόρα, η εξερευνήτρια

Το ιδανικό θα ήταν να έχετε εξερευνήσει την περιοχή για να δείτε αν περνάει συχνά κόσμος και πού θα μπορέσετε να «κρυφτείτε» με το σύντροφό σου για να απολαύσετε τη στιγμή σας. Εκτός από τους αδιάκριτους παρατηρητές που μπορεί να σας πλησιάσουν για να δουν τι κάνετε, μπορεί σε κάποιο μέρος, όπως ένα δάσος, να υπάρχει κίνδυνος για τη σωματική σας ακεραιότητα.

Πάρε τα μέτρα σου

Μπορεί ο φόβος να σε δουν να φλερτάρει με την ηδονή και να δυναμώνει τα καρδιοχτύπια σου, όμως πρέπει πάντα να φροντίζεις για την ασφάλειά σου. Όταν ακούσεις κάποιον να πλησιάζει μην αδιαφορήσεις, αλλά αποφάσισε με τον σύντροφό σου πώς θα αντιμετωπίσετε την κατάσταση. Μια καλή συμβουλή είναι να μην βγάζετε όλα σας τα ρούχα έτσι ώστε αν σας πιάσουν να προλάβετε να ντυθείτε γρήγορα. Επίσης φροντίστε να καλύπτεστε με μια κουβέρτα ή πίσω από θάμνους, ξαπλώστρες κλπ ώστε να μην γίνεστε εύκολα στόχος.