- Διαφήμιση -

Πόσες ώρες έχεις χάσει να περιμένεις μια απάντηση από τον καλό σου ή τον υποψήφιο καλό σου; Άπειρες! Αγχώνεσαι, νευριάζεις, απογοητεύεσαι μέχρι να ανάψει η πολυπόθητη ένδειξη του μηνύματος στο κινητό σου. Δες όμως 4 λόγους για τους οποίους εκείνος δεν απαντά, τουλάχιστον όχι άμεσα.

- Διαφήμιση -

1. Το βρίσκει περιττό.

Καταρχήν πρέπει να γνωρίζεις ότι οι άντρες δεν είναι και τόσο ομιλητικοί και ότι σε ένα ξερό ΟΚ μπορεί να κρύβονται ολόκληρα νοήματα. Εσύ μπορεί να μιλάς για 10 λεπτά για ένα θέμα και εκείνος να απαντήσει μονολεκτικά ή αόριστα. Είναι έτσι κατασκευασμένοι, τουλάχιστον οι περισσότεροι, οπότε αν του έστειλες τις εντυπώσεις σου για το νέο επεισόδιο της σειράς The Walking Dead, μην περιμένεις να απαντήσει και πολλά. Αν όντως θέλεις να του πεις κάτι σημαντικό, πάρ’ τον τηλέφωνο.

2. Είναι απασχολημένος.

Μπορεί να οδηγεί, να αντιμετωπίζει το αφεντικό του ή να είναι με κάποιον πελάτη. Λογικό άρα να μην απαντήσει αρκεί μετά να σε πάρει πίσω ή να σου στείλει μήνυμα. Πάντως μέχρι να δεις τι συμβαίνει μην τον βομβαρδίσεις με κλήσεις και μηνύματα που ζητάς τα ρέστα.

3. Το ξέχασε.

Δεν είναι ό,τι καλύτερο και μπορεί να το χρησιμοποιήσει σαν δικαιολογία ελάχιστες φορές. Αν το κάνει συχνά τότε δεν σε βλέπει και τόσο σοβαρά. Πάντως εσύ μην του δώσεις τη χαρά να του θυμίσεις την ύπαρξή σου. Τις περισσότερες φορές δεν αξίζει.

4. Δεν τρελαίνεται και τόσο για σένα.

Σε μια χαλαρή σχέση ο ένας από τους δύο το βλέπει υπερβολικά… χαλαρά. Δηλαδή θα θυμηθεί τον άλλον μόνο όταν θελήσει να τον δει και δεν θα απαντήσει στα μηνύματα που είναι γενικού περιεχομένου. Χρειάζεσαι μια τέτοια σχέση;

Πηγή: www.youweekly.gr