Σίγουρα το έχουμε πάθει όλοι κάποια στιγμή στη ζωή μας και όποιος πει όχι σίγουρα θα πει ψέματα και εμένα δεν μου αρέσει να μου λέτε ψέματα! Κάποια στιγμή στη ζωή σου λοιπόν, πιάστηκες και εσύ από δυο κουβέντες νομίζοντας ότι θέλει κάτι παραπάνω… Δεν καταλαβαίνεις τι λέω; Αποκλείεται!

Κάπου τον γνώρισες, τον είδες, τον ξέρεις εδώ και καιρό, δεν έχει σημασία. Αυτό που έχει σημασία είναι ότι τον κοιτάς και λιώνεις και θέλεις να ξεχυθείτε στις παραλίες και να κάνετε βόλτες παντού μαζί πιασμένοι χεράκι-χεράκι! Αυτός σε βλέπει φιλικά ή του είσαι απλά συμπαθής ή δεν είναι σε τέτοια φάση αυτή την περίοδο ή δεν έχει χρόνο να ασχοληθεί μαζί σου τώρα ή δεν σε παίρνει τηλέφωνο εδώ και 6 μήνες επειδη έχει πολλές δουλειές ή τον απήγαγαν εξωγήινοι ή κάτι τέτοιο τέλοσπάντων! Πιο απλά; Απλώς δεν σε γουστάρει…Δεν τον χαλάει που λέτε δυο κουβέντες όποτε και αν αλλά μέχρι εκεί!

Advertisement

Εσένα δεν σε παίρνει ο ύπνος, σου έχει κοπεί η όρεξη, πνίγεσαι στο σπίτι, το κινητό σου έχει γίνει η προέκταση του χεριού σου και το κοιτάς κατάματα μήπως και στείλει μήνυμα, αλλά τίποτα! Φίλη μου, don’t worry! Οι μάχες είναι για αυτούς που αγωνίζονται αλλά δεν κερδίζονται και όλες.

Και μάχη δεν είναι όταν μόνο η μία πλευρά αγωνίζεται, γιατί έτσι θα έρθει σύντομα η ήττα και αυτή η ήττα θα είναι η δική σου! Δεν είναι πάντα όλα αμοιβαία! Ίσως πρέπει να αλλάξεις διαδρομή, δεν είναι μονόδρομος.

ΥΓ1: Ασχολήσου μέχρι εκεί που φτάνει η αξιοπρέπεια σου!
ΥΓ2: Μην δίνεις “πόντους” σε άτομα που δεν τους αξίζουν!
ΥΓ3: Κάπου στην γωνία είναι αυτός που ασχολείται μαζί σου! Για κοίτα καλύτερα…