- Διαφήμιση -

Είναι μερικές φορές που είναι καλύτερα να μασάς παρά να μιλάς. Ναι, πολλά μπορεί να περνάνε από το μυαλό σου ειδικά αν είσαι σε μικρή ηλικία. Ρώτα την αδερφή σου, μια φίλη σου, οποιονδήποτε εκτός από το αγόρι σου την ώρα που κάνετε sex. Kάντο σε μια στιγμή που θα είστε χαλαροί.

Τι ακριβώς είναι ο γυναικείος οργασµός;

- Διαφήμιση -

Είναι όταν µια γυναίκα απελευθερώνει υγρά γύρω από την περιοχή της ουρήθρας. Αυτό συµβαίνει όταν το σηµείο G διεγείρεται έντονα. Να σηµειώσουµε ότι αυτά τα υγρά δεν είναι ούρα, αλλά υγρά που µοιάζουν µε τον αντρικό οργασµό, χωρίς το σπέρµα.

Γιατί ορισµένα πέη είναι καµπυλωτά;

Το αντρικό πέος έχει πολλά σχήµατα, χρώµατα και µεγέθη, όπως ακριβώς και τα γυναικεία γεννητικά όργανα. Κάποια από αυτά σχηµατίζουν καµπύλη προς τα πάνω, προς τα κάτω ή στο πλάι όταν είναι σε στύση. Σε περίπτωση που αυτή η καµπύλη αλλάξει και γίνει πιο έντονη, τότε ίσως το πέος έχει τραυµατιστεί κατά τη διάρκεια του σεξ.

Είµαι ετεροφυλόφιλη, αλλά ένιωσα να διεγείροµαι από λεσβιακό πορνό. Τι µου συµβαίνει;

Τίποτα δεν σου συµβαίνει. Είναι απόλυτα φυσιολογικό να σε ερεθίζει αυτού του είδους το πορνό. ∆εν σηµαίνει απαραίτητα ότι θέλεις να κάνεις σεξ µε γυναίκα. Άφησε τη φαντασία σου ελεύθερη!

Τι να κάνω αν το πέος του είναι άβολα µεγάλο (ή άβολα µικρό);

Συζήτησέ το µαζί του. Μην νιώθεις άβολα να µιλήσεις για σεξουαλικά θέµατα µε τον παρτενέρ σου, ειδικά αν πονάς ή δεν ευχαριστιέσαι. Αν το πέος του είναι µικρό, τότε δείξε του πόσο σε ικανοποιεί µε… εναλλακτικούς τρόπους. Αν πάλι είναι πολύ µεγάλο, τότε οι αργές κινήσεις είναι ιδανικές.

Το στοµατικό σεξ που µου κάνει είναι χάλια, τι να κάνω;

Κάθε γυναίκα απαιτεί διαφορετικούς τρόπους διέγερσης κατά τη διάρκεια του στοµατικού σεξ, επειδή κάθε γυναικείο σώµα είναι διαφορετικό. Γι’ αυτό και είναι σηµαντικό να του πεις τι σου αρέσει και τι όχι ή ακόµα καλύτερα να τον κατευθύνεις µε τα χέρια σου στα σωστά σηµεία.