Πυγμαχία
- Διαφήμιση -

Θέλεις να γυµναστείς αλλά… µισείς τον χειµώνα! Τα χειµερινά σπορ για σένα είναι συνώνυµα της ταλαιπωρίας. Και ναι, το παραδέχεσαι, βαριέσαι να σηκώνεις βαράκια. Ανακάλυψε τα σπορ που µπορείς να χαρείς κάτω από οποιεσδήποτε καιρικές συνθήκες…
Από τη Διονυσία Καρακεκέ

- Διαφήμιση -
Χορός

ΧΟΡΟΣ

Η άσκηση που δεν είναι άσκηση. Χορεύεις, απολαµβάνεις, χαίρεσαι και γυµνάζεσαι χωρίς να το καταλάβεις. Το λες χρόνια αλλά δεν το έχεις κάνει ακόµα; Ήρθε η ώρα να αποκτήσεις ευλυγισία και σωστή στάση σώµατος διασκεδάζοντας. Μπορείς να διαλέξεις tango, oriental, κλακέτες ή σύγχρονο. Η επιλογή είναι δική σου όπως και τα εντυπωσιακά αποτελέσµατα που θα ακολουθήσουν. Ίσως ανακαλύψεις ότι έκρυβες τόσο καιρό µέσα σου µια Sylvie Guillem, µια Margot Fonteyn ή µία Shakira!

Θερµίδες
Σε µία ώρα µπορείς να κάψεις –ανάλογα µε το είδος χορού– από 200 έως 500 θερµίδες.

Γιατί να το προτιµήσεις
Αρκούν 30 λεπτά χορού την εβδοµάδα για να µειωθεί κατά το ήµισυ ο κίνδυνος εµφράγµατος. Οι επιστήµονες υποστηρίζουν ότι χορεύοντας 3 φορές την εβδοµάδα έχουµε τα ίδια οφέλη µε το στατικό ποδήλατο.

Πυγμαχία

ΠΥΓΜΑΧΙΑ
Aντρικό άθληµα; #NOT. Το box είναι η νέα αγαπηµένη άσκηση των απανταχού celebrities. Δεν είναι τυχαίο. Γυµνάζει όλο το σώµα, καίει χωρίς έλεος λίπος και δυναµώνει τους µύες. Είναι η αγαπηµένη άσκηση των αγγέλων της Victoria’s Secret, της Adriana Lima, της Gigi Hadid και της Karlie Kloss!

Θερµίδες
Καις περίπου 400 θερµίδες την ώρα.

Γιατί να το προτιµήσεις
Αυξάνει την αυτοπεποίθηση, απορροφά τα νεύρα και ανεβάζει την ψυχολογία. Την επόµενη φορά που θα θέλεις να κάνεις… φόνο, ξέσπασε στο σάκο του box.

Battling ropes

BATTLING ROPES

Έχουν πλάκα, είναι πρωτότυπα και εξαιρετικά αποτελεσµατικά. Ειδικά για µας τις γυναίκες που θέλουµε στητό στήθος και γερά χέρια που δεν κρεµάνε, τα σχοινιά που µας θυµίζουν εκείνα των καραβιών, είναι αυτό που χρειαζόµαστε. Η χρήση τους είναι απλή αλλά απαιτεί δύναµη και τεχνική. Τα πιάνεις από τις άκρες και σχηµατίζεις κύµατα, τα χτυπάς ή τα κάνεις κύκλους όσο πιο δυνατά και γρήγορα µπορείς.

Θερµίδες
Σε µία ώρα µπορείς να κάψεις µέχρι 900 θερµίδες.

Γιατί να το προτιµήσεις
Κάνοντας προπόνηση µε Battle Ropes καις λίπος και ταυτόχρονα αναπτύσσεις το µυϊκό σου σύστηµα. Ταυτόχρονα αποκτάς πολύ καλή αερόβια ικανότητα.