- Διαφήμιση -

Η πιο διασκεδαστική µέθοδος εκγύµνασης για να… «πετάς» κυριολεκτικά στα σύννεφα.

ΓΥΜΝΑΣΟΥ ΧΟΡΕΥΟΝΤΑΣ ∆εν είναι η πρώτη φορά που η γυµναστική συναντά τον χορό. Το aerial dance συνδυάζει τον χορό µε τη γυµναστική και τα ακροβατικά. Χορεύοντας στον αέρα, γυµνάζονται οι περισσότεροι µύες σου γιατί καλείσαι να κρατήσεις όλο το βάρος σου και ταυτόχρονα να ελέγξεις τις κινήσεις κάθε µέλους του σώµατός σου. Θα δεις να γυµνάζονται η κοιλιά, τα µπράτσα, οι κοιλιακοί και, φυσικά, οι γλουτοί σου. Το aerial dance λειτουργεί διπλά, καθώς συνδυάζει ενδυνάµωση αλλά και αερόβια άσκηση.

- Διαφήμιση -

ΗΡΕΜΙΑ ΚΑΙ ΕΥΕΞΙΑ Νους υγιής εν σώµατι υγιεί. Η έγερση από το έδαφος δεν θα βοηθήσει µόνο το σώµα σου αλλά και την ψυχή σου. Οι fans του είδους ισχυρίζονται ότι η ψυχολογία τους καθώς «πετούν» στον αέρα αλλάζει εντυπωσιακά. Ο χορός από µόνος του είναι αγχολυτικός. Αν προσθέσεις σε αυτόν και την απόλυτη ελευθερία που νιώθεις όταν είσαι στον αέρα, τότε µπορείς να καταλάβεις γιατί κάθε φορά που θα φεύγεις από το µάθηµα θα νιώθεις την απόλυτη ευεξία. Οι ειδικοί του είδους µάλιστα υποστηρίζουν ότι όσο περισσότερο βρίσκεσαι στον αέρα ανάποδα, τόσο ενεργοποιείς την αντιγήρανση!

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΟΥ… Το aerial dance θα εξασκήσει εκτός από τις σωµατικές σου ικανότητες και τις νοητικές. Η άσκηση απαιτεί ιδιαίτερη αυτοσυγκέντρωση, ώστε να πραγµατοποιηθούν σωστά οι ασκήσεις και να µην καταπονήσεις το σώµα σου. Από την αυτοσυγκέντρωση εξαρτάται η ισορροπία σου επάνω στα πανιά αλλά και η επιτυχηµένη εκτέλεση των ασκήσεων. Μια εξάσκηση που θα σου φανεί ιδιαίτερα χρήσιµη και στην καθηµερινή σου ζωή!

ΠΟΤΕ ΘΑ ∆Ω ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ; Η εξάσκηση του aerial dance δύο µε τρεις φορές τη βδοµάδα θεωρείται ιδανική. Το κορµί σου θα διατηρεί έναν σταθερό ρυθµό και έτσι θα δεις το σώµα σου να αλλάζει θεαµατικά µε µόλις ένα µήνα άσκησης! Ωστόσο, αν φοβάσαι τα ύψη, µπορείς να αρχίσεις να εκτελείς τις φιγούρες σου από χαµηλά και σιγά-σιγά θα νιώσεις έτοιµη να… «πετάξεις».