- Διαφήμιση -

Ακούς πολλά και δεν ξέρεις τι να πιστέψεις. Εδώ θα διαβάσεις όλους τους µύθους που τελικά αποδείχτηκαν… αλήθειες!

Όλες κατά βάθος θεωρούµε τον εαυτό µας κινητές εγκυκλοπαίδειες του έρωτα – τόσα χρόνια «Sex & the City» χαµένα πήγανε; Και πάνω λοιπόν που είχαµε δει/διαβάσει/googlάρει ό,τι θεωρούσαµε πως µπορεί να µας τύχει, έρχεται αυτό το άρθρο και µας αλλάζει τη σεξουαλική κοσµοθεωρία µας! Από τη λαουρα παπαφραγκου

- Διαφήμιση -

ΑΛΗΘΕΙΑ! ΤΟ ΣΕΞ ΣΤΟ ΝΕΡΟ ΚΡΥΒΕΙ ΚΙΝΔΥΝΟΥΣshutterstock_120665674
Όταν εµπλέκεται το υγρό στοιχείο (είτε πρόκειται για νερό θάλασσας είτε πισίνας ή ντους), υπάρχουν πολλά θέµατα που θα πρέπει να σε απασχολούν. Οι περισσότεροι γυναικολόγοι συµφωνούν ότι το νερό µπορεί να αποµακρύνει τη φυσική λίπανση των γεννητικών οργάνων, κάνοντας έτσι την πράξη πολύ πιο άβολη και επίπονη. Αν επιλέξετε την ντουζιέρα του σπιτιού σου, καλό είναι να χρησιµοποιήσετε ένα λιπαντικό µε σύνθεση από σιλικόνη, το οποίο θα κάνει τα πράγµατα κάπως πιο εύκολα, ενώ αν βρίσκεστε σε πισίνα, χρειάζεται έξτρα προσοχή, καθώς το χλώριο µπορεί να προκαλέσει ιδιαίτερες ενοχλήσεις στην ευαίσθητη περιοχή. Ακόµη, η εντύπωση ότι το ζεστό νερό µπορεί να σκοτώνει τα βακτήρια και άρα να είναι ασφαλέστερο είναι λανθασµένη, καθώς αυτό που κάνει είναι να διασπά το χλώριο ακόµα πιο γρήγορα, διευκολύνοντας τη δηµιουργία βακτηρίων, µε αποτέλεσµα να ρισκάρεις µε µολύνσεις και κολπίτιδες. Αν λοιπόν σας παρέσυρε το πάθος και τώρα νιώθεις ενόχληση και τσούξιµο κάθε φορά που πηγαίνεις στην τουαλέτα, προγραµµάτισε µια άµεση επίσκεψη στο γυναικολόγο σου και ενηµέρωσέ τον σχετικά.

ΑΛΗΘΕΙΑ! ΤΑ Σ.Μ.Ν. ΜΕΤΑΔΙΔΟΝΤΑΙ KAI ΜΕΣΩ SEX TOYS

Μπορεί να σου φαίνονται πολύ χαριτωµένα για να είναι και επικίνδυνα, η αλήθεια όµως είναι ότι τα sex toys µπορεί να αποτελέσουν πηγή µολύνσεων και Σεξουαλικώς Μεταδιδόµενων Νοσηµάτων, εάν τα χρησιµοποιεί και άλλο άτοµο εκτός από εσένα. Το πόσο µπορούν να ζήσουν επάνω τους τα βακτήρια δεν έχει οριστεί ακόµα επιστηµονικά, έχουν καταγραφεί όµως περιπτώσεις µετάδοσης σεξουαλικών νοσηµάτων, τα οποία µπορούν να αποβούν ιδιαίτερα επικίνδυνα. Καλό είναι λοιπόν κάθε φορά που χρησιµοποιείς κάποιο sex toy να το καλύπτεις µε προφυλακτικό αλλά και να ακολουθείς πιστά τις οδηγίες καθαρισµού (ποικίλλουν ανάλογα µε το υλικό από το οποίο είναι φτιαγµένα). Βλέπεις, τώρα έχεις να φροντίζεις για περισσότερα από το να µην ανακαλύψει κανείς τη συλλογή που κρύβεις στο τελευταίο συρτάρι του κοµοδίνου…

ΑΛΗΘΕΙΑ! Ο ΟΡΓΑΣΜΟΣ ΒΟΗΘΑ ΣΤΟΝ ΠΟΝΟ
shutterstock_120238588
Από εδώ και στο εξής, µπορείς να θεωρείς τον οργασµό ένα φυσικό και απόλυτα διασκεδαστικό παυσίπονο! Όταν κάνεις σεξ, η διέγερση της ευαίσθητης περιοχής µπορεί να µπλοκάρει µερικώς τα νεύρα που µεταφέρουν τα σήµατα πόνου από τη µήτρα στη σπονδυλική στήλη, είτε πρόκειται για απλές κράµπες είτε για πόνους περιόδου. Το µυστικό βρίσκεται στην απελευθέρωση της οξυτοκίνης, µιας θαυµατουργής ορµόνης που δρα ανασταλτικά στα σήµατα πόνου, πριν αυτά προλάβουν να φτάσουν στον εγκέφαλο. Τα καλά όµως δεν τελειώνουν εδώ, αφού φαίνεται πως ένας οργασµός µπορεί να µειώσει και τα επίπεδα στρες στον οργανισµό σου, αφήνοντάς σε χαλαρή και ευδιάθετη για αρκετή ώρα µετά. Και σε περίπτωση που αναρωτιέσαι, ναι, µετράει και αυτός που χαρίζεις µόνη σου στον εαυτό σου.

ΑΛΗΘΕΙΑ! ΤΟ ΠΕΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΠΑΣΕΙ

shutterstock_94813945
Υπάρχει µια φράση που κανένας άντρας δεν θα ήθελε ποτέ να ακούσει: «Ρήξη πέους». Σύµφωνοι, το ανδρικό µόριο δεν διαθέτει οστά, αν όµως κατά τη διάρκεια πολύ έντονης σεξουαλικής πράξης το πέος πιεστεί ή «διπλωθεί» απότοµα, τα αιµοφόρα αγγεία που βρίσκονται µέσα του και προκαλούν τη στύση ενδέχεται να σπάσουν. Αν τυχόν συµβεί, θα το καταλάβεις αµέσως τόσο από τον ήχο (φαντάσου ένα µικρό κρακ) όσο και από τα «γαλλικά» που θα αρχίσει να εκτοξεύει ο καλός σου, σε συνδυασµό µε διάφορες κραυγές πόνου. Οι τρόποι που µπορεί να προκληθεί το συγκεκριµένο ατύχηµα είναι πολλοί – είτε όταν βρίσκεσαι εσύ από πάνω, είτε όταν εκείνος «περιποιείται» τον εαυτό του κάπως πιο άτσαλα. Οι συνέπειες ωστόσο δεν είναι τόσο καταστροφικές όσο φαντάζεσαι, σίγουρα όµως είναι αρκετά επίπονες για εκείνον, αφού για 4-6 εβδοµάδες θα πρέπει να απέχει από κάθε είδους σεξουαλική πράξη, µέχρι δηλαδή να υποχωρήσει το πρήξιµο αλλά και ο πόνος. Μιλάµε για «σπάσιµο», όχι αστεία!

ΑΛΗΘΕΙΑ! ΤΟ ΣΠΕΡΜΑ ΕΠΗΡΕΑΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ

shutterstock_91866290

Το συγκεκριµένο θέµα θα µπορούσε να αποτελεί ολόκληρη επιστήµη, αφού οι διατροφικές συνήθειες του καλού σου επηρεάζουν τη γεύση του σπέρµατός του, όπως ακριβώς συµβαίνει και µε τις υπόλοιπες σωµατικές εκκρίσεις. Αν, για παράδειγµα, έχει καταναλώσει τροφές πλούσιες σε αµµωνία (όπως σπαράγγια, κρεµµύδια ή µπρόκολο) αυτή θα απορροφηθεί από τον οργανισµό του και θα δώσει µια κάπως δυσάρεστη γεύση στα υγρά του. Τι µπορείς να κάνεις για να βελτιώσεις την κατάσταση; Φρόντισε να εντάξεις στο δείπνο σας τροφές όπως τα µύρτιλλα και ο ανανάς, αφού τα αντιοξειδωτικά στοιχεία που περιέχουν θα εξισορροπήσουν λίγο την πικρή γεύση του σπέρµατος. Και µιας και µιλάµε για σπέρµα, σίγουρα θα έχεις ακούσει για τις αντιγηραντικές ιδιότητές του, νοµίζοντας ότι κάποιος σου κάνει πλάκα. Μάθε όµως ότι ο ισχυρισµός αυτός έχει αποδειχτεί πως στέκει επιστηµονικά, µε αποτέλεσµα στο εξωτερικό να το χρησιµοποιούν µέχρι και στην περιποίηση προσώπου σε διάφορα spa. Δεν κάνουµε πλάκα!

ΠΑΡΑΞΕΝΑ ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΑΛΗΘΙΝΑ!

Άντρας µε δύο πέη
Το φαινόµενο ονοµάζεται διφαλλία και έχουν καταγραφεί περίπου 100 περιπτώσεις ανά τον κόσµο. Δεν θα το αναλύσουµε περισσότερο καθώς µια βόλτα στο διαδίκτυο θα σε κάνει να καταλάβεις καλύτερα περί τίνος πρόκειται. Και µάλιστα µε φωτογραφικά ντοκουµέντα.

Μπορεί να «κολλήσετε» ενώ κάνετε σεξ

Και κυριολεκτούµε! Συµβαίνει βέβαια αρκετά σπάνια, όταν οι µύες των γυναικείων γεννητικών οργάνων συσφίγγονται περισσότερο από το κανονικό, «αιχµαλωτίζοντας» το ανδρικό µόριο. Φαντάζει αρκετά τροµακτικό, δεν χρειάζεται πανικός όµως, αφού έπειτα από λίγη ώρα χαλαρώνουν και το απελευθερώνουν. Αν βέβαια δεν έχετε αρκετή υποµονή, µία µυοχαλαρωτική ένεση στο πλησιέστερo εφηµερεύον νοσοκοµείο θα δώσει τη λύση.