Βίκυ Καγιά ποια είναι η μητέρα της
- Διαφήμιση -

Σίγουρα μόλις δείτε την ομοιότητα που έχει η Βίκυ Καγιά με την μητέρα της θα πάθετε σοκ αφού οι δυο τους είναι σαν δίδυμες! Μάλιστα οι δυο τους δούλευαν μαζί στο εργαστήριο μόδας του διάσημου μοντέλου Fashion Wοrkshop, αλλά εδώ και λίγο καιρό αποφάσισαν να σταματήσουν τη συνεργασία. Η Βίκυ Καγιά εξηγεί στο περιοδικό People.

«Η συνεργασία μας ήταν πολύ δύσκολη, συνεχώς τσακωνόμασταν. Η μαμά μου δεν μπορούσε να κρατήσει ισορροπίες, με έβλεπε σαν την κόρη της, ακόμα και μέσα στο επαγγελματικό μας περιβάλλον. Για παράδειγμα, εγώ καιγόμουν με την Εφορία, τα επιμελητήρια, έπρεπε να συναντηθώ με τους καθηγητές και εκείνη ερχόταν να μου δώσει να πιω την πορτοκαλάδα μου» είχε πει η Βίκυ για την κ. Αλεξάνδρα Καγιά.

- Διαφήμιση -

Η Βίκυ Καγιά μεγάλωσε κυριολεκτικά μαζί με την μητέρα της

Η μητέρα της, ήταν πού αυστηρή όταν η Βίκυ ήταν μικρότερη και το μοντέλο είχε αναφέρει για τα παιδικά της χρόνια: «Ήταν 17 ετών όταν με έφερε στον κόσμο, οπότε ουσιαστικά έχει μεγαλώσει μαζί μας. Με τον αδελφό μου είχαμε μια πολύ χαρούμενη παιδική ηλικία. Όταν ήμουν στην εφηβεία, χάλασαν τα πράγματα και διαταράχτηκε η ισορροπία, γιατί οι γονείς μου χώρισαν. Εκείνη την περίοδο ξεκινούσα να ασχολούμαι με το μόντελινγκ, οπότε συνέβησαν όλα την κατάλληλη στιγμή. Ήταν για μένα διέξοδος.»

Η Αλεξάνδρα Καγιά δεν ήθελε ποτέ η κόρη της να ακολουθήσει το μόντελινγκ. Την έσπρωχνε προς την Νομική Επιστήμη και ήθελε να βρει από νωρίς τον κατάλληλο σύντροφο, ώστε να αποκτήσει την ασφάλεια που της έλειπε, μέσα σε μια ισορροπημένη και ήρεμη οικογένεια. Παρόλα αυτά η Βίκυ τα κατάφερε περίφημα και μάλιστα όχι μόνο έκανε τεράστια καριέρα, αλλά και μια πολύ όμορφη οικογένεια. Άλλωστε η ίδια, έδωσε το όνομα της μητέρας της στην κόρη της, αφού η μικρή Μπιάνκα Κρασσά λέγεται και Αλεξάνδρα!

Όσο για το τι δουλειά κάνει τώρα η μητέρα της Βίκυς Καγιά; Η κυρία Αλεξάνδρα είναι υπάλληλος σε γνωστή εταιρεία αυτοκινήτων και δεν ενδιαφέρεται για τα φλας της δημοσιότητας.

Δείτε φωτογραφία με την Βίκυ Καγιά και την μητέρα της

Βίκυ Καγιά μητέρα

Δείτε και αυτό: H Bίκυ Καγιά μένει σπίτι με άψογο outfit – Πρέπει να το αντιγράψεις