- Διαφήμιση -

∆ες όλα εκείνα τα καλά κρυµµένα µυστικά που κρύβονται πίσω από τις αψεγάδιστες selfies των αγαπηµένων σου celebrities. ∆εν θέλει κόπο… µόνο τρόπο!

1 LIGHT YOUR… FACE Ψάξε να βρεις το καλύτερο φυσικό φως και το σίγουρο είναι ότι δεν θα χρειαστείς κανένα φίλτρο για να βελτιώσεις την εικόνα σου. Παρ’ όλα αυτά, θυµήσου ότι ο φυσικός φωτισµός είναι µεν ιδανικός, όχι όµως µια συννεφιασµένη ηµέρα γιατί τότε µπορεί να δηµιουργήσει ανεπιθύµητες σκιές.

- Διαφήμιση -

2 «ΠΑΙΞΕ» ΜΕ ΤΙΣ ΓΩΝΙΕΣ ΣΟΥ! Κάθε πρόσωπο είναι µοναδικό. Γι’ αυτό προσπάθησε να πειραµατιστείς µε τον φακό τραβώντας πολλές selfies από διαφορετικές οπτικές γωνίες –προφίλ ή ανφάς– µέχρι να βρεις την καλύτερη γωνία σου.

3 ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΕΞΤΡΑ ΛΑΜΨΗ Τα υγιή λαµπερά µαλλιά που ακτινοβολούν λάµψη είναι το ζητούµενο! Φρόντισέ τα, λοιπόν, σωστά µε τα κατάλληλα προϊόντα φροντίδας, ενώ για το styling χρησιµοποίησε προϊόντα που χαρίζουν λάµψη.

4 ∆ΩΣΕ ΟΓΚΟ! Χρησιµοποίησε ένα προϊόν µαλλιών που θα χαρίσει έξτρα πυκνότητα και όγκο στα µαλλιά σου, όπως για παράδειγµα ένα ξηρό σαµπουάν που θα τα φρεσκάρει στο λεπτό! Μην ξεχνάς ότι τα πολύ στυλιζαρισµένα look δεν είναι ό,τι καλύτερο για την περίσταση!

5 ΒΡΕΣ ΤΗ ΣΩΣΤΗ ΑΠΟΧΡΩΣΗ Κινήσου κοντά στους φυσικούς τόνους των µαλλιών σου και απόφυγε να τα «ανοίγεις» πολύ. Με αυτόν τον τρόπο θα δείχνεις φρέσκια και δροσερή χωρίς να φαίνεται «ξένο» το χρώµα πάνω σου.

Οι χρυσοί κανόνες στο µακιγιάζ

• Προσπάθησε να µην το παρακάνεις µε το µακιγιάζ σου. Έτσι, εάν δεν έχεις πολλές ατέλειες, χρησιµοποίησε λίγο concealer τοπικά, αφού εφαρµόσεις την ενυδατική σου.
• Για ένα γατίσιο βλέµµα, που θα γράψει τέλεια στην κάµερα, τόνισε µόνο την άκρη των βλεφάρων σου.
• Προτίµησε κρεµώδη προϊόντα, τόσο για τα ζυγωµατικά όσο και για τα χείλη, για ένα δροσερό εφέ.
• Τα ενυδατικά υγρά κραγιόν και lipgloss είναι η καλύτερη επιλογή για να συµπληρώσεις το µακιγιάζ σου.