Μαρία Μπακοδήμου μακιγιάζ
- Διαφήμιση -

Ποιο είναι το μυστικό της Μαρίας Μπακοδήμου στο μακιγιάζ και πώς καταφέρνει να φαίνεται μείον 10 χρόνια στο πρόσωπο; Η παρουσιάστρια, είναι μια από τις πιο όμορφες της ελληνικής τηλεόρασης και όσο μεγαλώνει, τόσο πιο πολύ της πάει!

Ωστόσο, όπως όλες οι γυναίκες έτσι και εκείνη, έχει τα δικά της μυστικά στο μακιγιάζ και όχι μόνο. Εμείς τα εντοπίσαμε και σας τα παραθέτουμε, γιατί η αλήθεια είναι πως πάνε σε όλες.

- Διαφήμιση -

Η Μαρία Μπακοδήμου αγαπά πολύ τις ελαφριές υφές. Ποτέ δεν φορά βαρύ μακιγιάζ και σχεδόν πάντα τα κραγιόν της είναι άτονα. Από την άλλη, δίνει μεγάλη έμφαση στα μάτια. Αγαπά πολύ το eyeliner σε στιλ δεκαετίας του ’50 μιας και σχεδόν πάντα, έχει μια φαρδιά γραμμή στα βλέφαρά της.

Δείτε την φωτογραφία με το πιο χαρακτηριστικό της μακιγιάζ:

Αλλά και μερικά tips για να πετύχετε το eyeliner σαν εκείνη

Το eyeliner ταιριάζει σε όλες τις γυναίκες αλλά χρησιμοποιείται σωστά σύμφωνα με τα χαρακτηριστικά της κάθε μίας.
Αν για παράδειγμα η απόσταση των ματιών σου είναι κοντά άρχισε την γραμμή από την μέση και προς τα έξω, κάνοντας μία λεπτή γραμμή στην αρχή και πιο παχιά προχωρώντας προς τα έξω. Αν έχεις στρογγυλά μάτια επέκτεινε την γραμμή πιο έξω και πάνω, για να δείξουν τα μάτια σου πιο μεγάλα και αμυγδαλωτά. Αν πάλι έχεις μικρά μάτια απέκλεισε το μαύρο eyeliner που θα στα μικρύνει και άλλο και προτίμησε καφέ ή κάποιο χρωματιστό eyeliner όπως μπλε, μωβ, κίτρινο που φέτος φοριούνται πολύ!

Extra tip: Ο πιο ιδανικός τύπος eyeliner που μπορείς να χρησιμοποιήσεις είναι το gel eyeliner, το οποίο έχει μεγάλη διάρκεια, δεν είναι τόσο ευαίσθητο σαν το υγρό eyeliner και μπορείς να κάνεις πολύ σταθερές γραμμές καθώς θα χρησιμοποιείς πινελάκι.

Έσπασε η αγαπημένη σου σκιά; Δες εδώ το απίστευτο κόλπο για να την σώσεις