- Διαφήμιση -

Η εντυπωσιακή και σούπερ επιτυχημένη Σταματίνα Τσιμτσιλή, στη συνέντευξή της στο MissGLIITER, μεταξύ άλλων, μοιράστηκε και τις διατροφικές της συνήθειες:

«Τις καθημερινές φροντίζω να προσέχω τι τρώω, γιατί είμαι και λιχούδα και μου αρέσει το φαγητό. Προτιμώ να φάω κανονικά όταν βγω έξω, γιατί, να σου πω, δεν μπορώ και τις γυναίκες που βγαίνουν και τρώνε μισή σαλάτα! Ένα μυστικό που νομίζω με έχει βοηθήσει είναι ότι κάθε μέρα τρώω το βραδινό μου μαζί με τις μικρές, γύρω στις 7.30. Οπότε μέχρι τις 10.30-11 που θα κοιμηθώ είμαι μια χαρά, δεν νιώθω βάρος.

- Διαφήμιση -

Το πρωινό μου είναι συνήθως ένα τοστ, ένα γιαούρτι, μερικές φρυγανιές στην εκπομπή. Το μεσημέρι θα φάω τη μερίδα μου κανονικά από ό,τι έχουμε μαγειρέψει -και λαδερά και όσπρια που τρώνε και τα παιδιά- και το βράδυ θα προτιμήσω μια σαλάτα ή μερικά φρούτα. Ειδικά πάντως την Δευτέρα-Τρίτη, επειδή έχω κάνει τις ατασθαλίες μου το Σαββατοκύριακο, θα προσέξω ένα κλικ παραπάνω.

Μπορώ να κάνω τις μεγαλύτερες “γουρουνιές” με το φαγητό. Είμαι του αλμυρού. Τα γλυκά δεν μου αρέσουν, και να περάσουν από μπροστά μου αδιαφορώ!»