- Διαφήμιση -

Είναι μικρές και βολικές, χωράνε τα απολύτως απαραίτητα και είναι ό,τι πιο χαριτωμένο θα δεις σε τσάντα.Οι λεγόμενες waist bags αποτελούν μια πιο μοντέρνα εκδοχή της τσάντας “μπανάνα” που βλέπαμε παντού στα 90s (και ναι, την έχουμε φορέσει κιόλας, το ομολογούμε).

e0fa6073a5f37a28149acd44138f4c59

- Διαφήμιση -

Το γεγονός ότι είναι μικροσκοπική την καθιστά το τέλειο αξεσουάρ τόσο για τις επίσημες εμφανίσεις σου όσο και για τις πιο casual, αφού λόγω μεγέθους δεν κυριαρχεί στο μάτι ούτε δημιουργεί άσχημο κοντράστ.

STREET-STYLE-LEATHER-MOTO-JACKET-OVER-THE-SHOULDERS-PARIS-FASHION-WEEK-RAY-BAN-WAYFARER-SUNGLASSES-LAYERED-NECKLACES-SIMPLE-WHITE-DRESS-PEEK-A-BOO-BRA-METALLIC-WAIST-THIN-BELT-SMALL-CHAIN-CHANEL-CROSS-BODY-SHOULDER-BAG-R

Bloggers και streetstyle icons την έχουν ήδη αγαπήσει και δε βλέπουμε το λόγο να μην το κάνεις κι εσύ. Θα είναι ό,τι πιο πρακτικό έχεις κρατήσει τελευταία, θα μας θυμηθείς!

PRINT-JUMPSUIT-STREET-STYLE-GRAPHIC-CHECKERED-PRINT-COLLARED-SHIRT-JUMPER-ANKLE-CUFF-NUDE-HEELS-CROSS-BODY-CHAIN-STRAP-TANGERINE-ORANGE-BAG-RED-LIPS-STRONG-BROWS-BEAUTY-VIA-ELLE-MAGAZINE-

Διάβασε ακόμα:

Γιατί πρέπει να έχεις οπωσδήποτε ένα ζευγάρι strappy σανδάλια

Οι τσάντες “πουγκιά” είναι πιο hot από ποτέ

Ποια ώρα της ημέρας πρέπει να ψωνίζουμε παπούτσια;