χρώματα και διάθεση ποια στην φτιάχνουν
- Διαφήμιση -

Λένε συχνά “βάλε ένα φόρεμα για να εντυπωσιάσεις”, όμως μπορούμε να βάλουμε ένα φόρεμα για να μας φτιάξει η διάθεση και να μεγαλώσει το χαμόγελό μας! Κι όμως, τα ρούχα έχουν αυτήν τη δύναμη, ανάλογα με την απόχρωση που θα διαλέξουμε.

Κι εμείς βρήκαμε με ποιον τρόπο τα χρώματα του ρούχου θα δώσει ένα γερό… boost στη διάθεσή μας! Ποια είναι εκείνα που μας βοηθούν στην ψυχολογία ακόμα και σε δύσκολες περιόδους όπως αυτή; Δώσε βάση!

- Διαφήμιση -

Όλη η λίστα με τα χρώματα που μας φτιάχνουν την διάθεση

ΚΟΚΚΙΝΟ

Είναι η… Beyoncé των χρωμάτων! Φόρεσε ένα statement πανωφόρι ή βάλε ένα lip gloss στην αγαπημένη σου κόκκινη απόχρωση. Νιώθεις το πάθος;

ΚΙΤΡΙΝΟ

Θέλεις χαρά και αισιοδοξία στη ζωή σου και να περάσεις το μήνυμα “βλέπω το ποτήρι μισογεμάτο”; Τότε δεν έχεις παρά να βάλεις ένα κίτρινο φόρεμα και μάλιστα με XL λουλούδια!

ΜΠΛΕ

Ασφάλεια και σιγουριά και ότι πατάς γερά στα πόδια σου σε ό,τι κι αν κάνεις. Ειδικά εάν θέλεις να ζητήσεις αύξηση, δεν έχεις παρά να επιστρατεύεσεις το μπλε twin-set σου.

ΚΟΡΑΛΛΙ

Αν νιώθεις μια παγωμάρα και ότι είσαι λίγο απρόσιτη προς τον περίγυρό σου, διάλεξε από την ντουλάπα σου ένα κομμάτι σε… peachy tone. Αυτόματα θα νιώσεις μια ζεστασιά να σε αγκαλιάζει.

ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ

Θετική αύρα και διάθεση για να κάνεις πράγματα. Το χρώμα αυτό του αγαπημένου μας εσπεριδοειδούς δεν αφήνει κανέναν ασυγκίνητο, ειδικά όταν πρόκειται να σε βοηθήσει να πετύχεις.

ΠΡΑΣΙΝΟ

Αυτοπεποίθηση και πίστη στον εαυτό σου θα σου χαρίσει το χρώμα αυτό, οπότε -ξέρεις τώρα- στο πρώτο ραντεβού ψήφισε… δαγκωτό, πράσινο!

ΚΑΦΕ

Οι αποχρώσεις της γης ενισχύουν τις σχέσεις με τους φίλους σου και δυναμώνουν τα συναισθήματα των γύρω σου. Plus, είναι τάση μεγάλη!

ΜΟΒ

Ιδανικό για να ενισχύσεις την καλλιτεχνική σου ιδιοσυγκρασία. Αν, μάλιστα, έχει μεταλλική υφή, είσαι έτοιμη για την πιο… arty εμφάνισή σου!

ΛΕΥΚΟ

Τονίζει τις ικανότητές σου και δείχνει σε όλους ότι μπορείς να τα καταφέρεις. Αν και έχει συνδεθεί με την αγνότητα, κρύβει μέσα του μεγάλες δόσεις δυναμισμού.

ΜΑΥΡΟ

Αρχές, σοβαρότητα, ειλικρίνεια και σταθερότητα. Με ένα μαύρο φόρεμα βγάζεις προς τα έξω την ισχυρή σου προσωπικότητα σε κάθε επίπεδο. Το αισθησιακό… της υπόθεσης έρχεται μόνο του!

Δες και αυτό: Θέλεις να κάνεις grande εμφάνιση μετά την καραντίνα; Τα key pieces για το καλοκαίρι 2020