- Διαφήμιση -

Το γρήγορο σεξ είναι απελευθερωτικό και δίνει τη μέγιστη ικανοποίηση στον μικρότερο δυνατό χρόνο!

ΞΕΚΙΝΑ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΝΙΩΘΕΙΣ ΣΕΞΙ. Ακόμα κι αν έχεις μόνο μερικά λεπτά στη διάθεσή σου για να προετοιμαστείς ψυχολογικά, σκέψου πράγματα που ξέρεις ότι σε φτιάχνουν, όπως εκείνη τη φορά που έκανες σεξ και σου ‘χει μείνει αξέχαστο! Προετοίμασε το μυαλό σου και να σαι σίγουρη ότι το σώμα σου θα ακολουθήσει. Έτσι κι αλλιώς, σε τόσο λίγο χρόνο τα προκαταρκτικά δεν είναι στο μενού.

- Διαφήμιση -

ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΣΤΟ ΨΗΤΟ! Όταν παλεύεις με τον χρόνο, δεν είναι σίγουρα η στιγμή για πειραματισμούς. Άφησε κατά μέρος τις σκέψεις για νέες στάσεις και ακολούθησε την πεπατημένη και σίγουρη μέθοδο. Έτσι, η απόλαυση είναι εξασφαλισμένη.

ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΓΩΙΣΤΡΙΑ Σίγουρα ξέρεις τι είναι αυτό που σου δίνει τη μέγιστη ικανοποίηση στο σεξ. Είναι, λοιπόν, η στιγμή να το εφαρμόσεις! Όταν κάνεις σεξ στα γρήγορα, πρέπει να εξασφαλίσεις ότι θα έρθεις σε οργασμό, αλλιώς δεν χρειάζεται καν να μπεις στον κόπο! Δεν είναι κακό να βάλεις στο παιχνίδι και κάποιο sex toy για μέγιστη απόλαυση!

ΑΦΕΣΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΗ Ο οργασμός έρχεται ευκολότερα όταν είσαι χαλαρή. Γι’ αυτό μην σκέφτεσαι πώς θα τα πας ή πώς δείχνει το πρόσωπό σου ή αν το ευχαριστιέται ο σύντροφός σου, γιατί μπορεί να αποσυντονιστείς και… bye bye orgasm! Το γρήγορο σεξ δεν έχει κανόνες, γι’ αυτό άλλωστε είναι και τόσο απελευθερωτικό.