- Διαφήμιση -

Η Ρωσίδα καλλονή και σύντροφος του Bradley Cooper, εκτός από την εντυπωσιακή εµφάνισή της στις πασαρέλες, συγκεντρώνει όλα τα φλας της δηµοσιότητας πάνω της.

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ Εφαρµόζει καθηµερινά την αντηλιακή της κρέµα σε πρόσωπο, λαιµό και χέρια. Με αυτό τον τρόπο θωρακίζει την επιδερµίδα της από την ηλιακή ακτινοβολία και προφυλάσσεται από τη φωτογήρανση. Επίσης, κάθε πρωί περνά σε όλο το πρόσωπό της µερικά παγάκια, που χαρίζουν ελαστική και σφριγηλή επιδερµίδα.

- Διαφήμιση -

ΠΡΟΪΟΝΤΑ-ΦΕΤΙΧ Μέσα στην τσάντα της έχει πάντα τις κρέµες ηµέρας, νύχτας και µατιών, ένα κραγιόν σε γήινη απόχρωση και το έλαιο µαλλιών το οποίο απλώνει στα µαλλιά της προτού πέσει για ύπνο.

ΣΤΑ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ! Το πανέµορφο µοντέλο προσθέτει την προσωπική του πινελιά στο µακιγιάζ προτού εµφανιστεί στην πασαρέλα, µε αποτέλεσµα να είναι πάντα εκθαµβωτική!

ΚΑΛΛΙΓΡΑΜΜΗ ΣΙΛΟΥΕΤΑ Το µυστικό για το υπέροχο κορµί της, όπως έχει δηλώσει και η ίδια, βρίσκεται στα καλά γονίδια και στο γεγονός ότι κάνει συστηµατικά µποξ και ζίου ζίτσου, τα αγαπηµένα της sports.

ΦΡΟΝΤΙ∆Α ΜΕ ΚΑΡΥ∆Α Η 31χρονη καλλονή «υποκλίνεται» στις ευεργετικές ιδιότητες του έλαιου καρύδας, που, σύµφωνα µε τα λεγόµενά της, αποτελεί το τέλειο ενυδατικό φυσικό ελιξίριο για το σώµα σου. Μάλιστα, η ίδια το χρησιµοποιεί αµέσως µετά το µπάνιο σε νωπή επιδερµίδα, την οποία ταµπονάρει στη συνέχεια µε µια βαµβακερή πετσέτα.