- Διαφήμιση -

Το δηµοφιλές µοντέλο και «αγγελάκι» της Victoria’s Secret εξοµολογείται τα καλά κρυµµένα τρικ οµορφιάς που την βοηθούν να είναι πάντα λαµπερή!

Beauty essentials To πανέµορφο µοντέλο δεν αποχωρίζεται µε τίποτα το ψαλίδι βλεφαρίδων, τη µαύρη µάσκαρα αλλά και τα ζουµερά lip balm, που υπάρχουν πάντα στο νεσεσέρ της.

- Διαφήμιση -

Meet me backstage Εκθαµβωτική ακόµη και πίσω από τις κάµερες και τα ντεφιλέ! Η εντυπωσιακή Alessandra αφήνεται στα έµπειρα χέρια των ειδικών για να δηµιουργήσουν… µε καµβά την αψεγάδιστη επιδερµίδα της και τα υπέροχα µακριά µαλλιά της.

Ιεροτελεστία φροντίδας Η Alessandra έχει, κυριολεκτικά, εµµονή µε την περιποίηση της επιδερµίδας της. Μάλιστα, δηλώνει φανατική των θεραπειών µε βιταµίνη C, που φροντίζει να έχει στην τσάντα της ακόµη και όταν βρίσκεται εν κινήσει. Επίσης, δεν αµελεί σε καθηµερινή βάση τη χρήση µιας αντηλιακής προσώπου για να το θωρακίσει από την εµφάνιση πανάδων και κηλίδων.

Παρότι δεν φηµίζεται για τις τολµηρές επιλογές της, η Alessandra έχει δοκιµάσει διάφορα χτενίσµατα, χωρίς ωστόσο να αλλάξει ούτε το χρώµα των µαλλιών της ούτε το µήκος τους. Επίσης, λατρεύει το smokey eye look και το κόκκινο χρώµα στα χείλη.

Social… addict Με το προσωπικό της blog Ale by Alessandra, αλλά και µε λογαριασµούς σε Facebook, Twitter και Instagram, το καλλίγραµµο µοντέλο ενηµερώνει τους φανατικούς θαυµαστές της τόσο για τα νέα της επαγγελµατικά βήµατα όσο και για τις πολύ προσωπικές της στιγµές.